Fűszeres Eszter: Fűszer és lélek - Zsidó konyha itt és most

olvasói
10/10 (1)
December végének közeledtével nemcsak a karácsony, hanem a hanuka is eljön, mely alkalomból (vagy akár azon kívül) jól jöhet egy szakácskönyv, ami kicsit más, mint a többi.
Fűszeres (alias Bodrogi) Eszter Fűszer és lélek című receptgyűjteménye a zsidók számára azért más, mert a tradicionális zsidó konyhát a modern elvárásokhoz igazítja, a „gojok” számára pedig azért, mert igazi kóser ételek receptjeit találják benne - több mint száztíz darabot.
 
A szerzőtől a már a www.fuszereslelek.blogspot.com címen található díjnyertes gasztroblogján megszokott közvetlen stílusban megírt, rengeteg színes fotóval illusztrált kötettel nem fogunk mellélőni - akár karácsonyi ajándéknak, akár hanukára szánjuk... 

Wincom Bt., 304 oldal, 5990 Ft
 
fürkész
2008.12.15
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.