Megtarthatja szerepét az Alkonyat sztárja

Mégis eljátszhatja a folytatásban is az Alkonyat című romantikus vámpírfilmben Jacob Blacket, a fiatal indián fiút alakító Taylor Lautner régi szerepét.
Mint arról korábban beszámoltunk, az Alkonyat kirobbanó sikere után filmmé adaptálják Stephenie Meyer regényének folytatását, az Újholdat is (a könyv áprilisban jelenik meg magyarul), melyben a főhősök, Bella és vámpír szerelme, Edward mellett Jacob Black, a fiatal indián fiú is visszatér. 
 
Csakhogy a sztori szerint Jacob karaktere a második regényben teljesen megváltozik. „Vagy harminc centivel magasabb és sokkal testesebb is lesz, és úgy körülbelül 25 évesnek néz ki. Komolyan felvetődött tehát a kérdés, eljátszhatja-e ismét Taylor a szerepet, vagy inkább egy idősebb színészt kéne megbízni vele” – nyilatkozta Melissa Rosenberg, mindkét Twilight-film forgatókönyvírója. (Helyettesként egy 26 éves, hazánkban kevésbé ismert színész, Michael Chopon neve merült fel.) 
 
Sok Alkonyat- és Taylor Lautner-rajongó örömére azonban az Entertainment Weekly beszámolója szerint a fiatal sztár ismét eljátszhatja Jacob Blacket, és ezt hamarosan a filmet és folytatását gyártó Summit Entertainment is bejelenti. A mindössze 17 éves színész egyébként elkezdett komolyan edzeni, hogy felszedjen magára némi izmot, és hogy idősebbnek nézzen ki. 
 
Taylor Lautnert korábban (még valóban nagyon fiatalon) az Alkonyaton kívül a Cápasrác és Lávalány kalandjai című filmben láthattuk. Aki azonban a fiatal színésszel ellentétben biztos nem tér vissza – amint arról korábban már beszámoltunk –, az az Alkonyatot rendező és sikerre vivő Catherine Hardwicke. A saga második részét helyette Chris Weitz rendezi – de a rajongók nagy örömére természetesen az első rész sztárjai, Robert Pattinson és Kristen Stewart főszereplésével (olyannyira, hogy Pattinson nemrég egy másik film szerepét le is mondta az Újhold forgatása miatt). A filmet idén november 20-án mutatják be az amerikai mozik. 
people.com
2009.01.08
|


Film premierek

Éjszakai játék

amerikai vígjáték, 90 perc, 2018

A víz érintése

amerikai-kanadai kalandfilm, 123 perc, 2017

A Pentagon titkai

amerikai történelmi dráma, 115 perc, 2017
Játék
Norvégia egyik legfelkapottabb formációja tavaly a Szigetet is megjárta, ezúttal pedig a Hajót veszik célba.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
18:05
Fanny utazása
francia filmdráma, 2016
18:05
Én, a kém
amerikai akcióvígjáték, 2002
18:10
Brewster milliói
amerikai vígjáték, 1985
18:25
Csendes szív
izraeli filmdráma, 2016 (feliratos)
18:40
Fekete dicsőség
amerikai dráma, 2006
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.