Megtarthatja szerepét az Alkonyat sztárja

Mégis eljátszhatja a folytatásban is az Alkonyat című romantikus vámpírfilmben Jacob Blacket, a fiatal indián fiút alakító Taylor Lautner régi szerepét.
Mint arról korábban beszámoltunk, az Alkonyat kirobbanó sikere után filmmé adaptálják Stephenie Meyer regényének folytatását, az Újholdat is (a könyv áprilisban jelenik meg magyarul), melyben a főhősök, Bella és vámpír szerelme, Edward mellett Jacob Black, a fiatal indián fiú is visszatér. 
 
Csakhogy a sztori szerint Jacob karaktere a második regényben teljesen megváltozik. „Vagy harminc centivel magasabb és sokkal testesebb is lesz, és úgy körülbelül 25 évesnek néz ki. Komolyan felvetődött tehát a kérdés, eljátszhatja-e ismét Taylor a szerepet, vagy inkább egy idősebb színészt kéne megbízni vele” – nyilatkozta Melissa Rosenberg, mindkét Twilight-film forgatókönyvírója. (Helyettesként egy 26 éves, hazánkban kevésbé ismert színész, Michael Chopon neve merült fel.) 
 
Sok Alkonyat- és Taylor Lautner-rajongó örömére azonban az Entertainment Weekly beszámolója szerint a fiatal sztár ismét eljátszhatja Jacob Blacket, és ezt hamarosan a filmet és folytatását gyártó Summit Entertainment is bejelenti. A mindössze 17 éves színész egyébként elkezdett komolyan edzeni, hogy felszedjen magára némi izmot, és hogy idősebbnek nézzen ki. 
 
Taylor Lautnert korábban (még valóban nagyon fiatalon) az Alkonyaton kívül a Cápasrác és Lávalány kalandjai című filmben láthattuk. Aki azonban a fiatal színésszel ellentétben biztos nem tér vissza – amint arról korábban már beszámoltunk –, az az Alkonyatot rendező és sikerre vivő Catherine Hardwicke. A saga második részét helyette Chris Weitz rendezi – de a rajongók nagy örömére természetesen az első rész sztárjai, Robert Pattinson és Kristen Stewart főszereplésével (olyannyira, hogy Pattinson nemrég egy másik film szerepét le is mondta az Újhold forgatása miatt). A filmet idén november 20-án mutatják be az amerikai mozik. 
people.com
2009.01.08
|


Film premierek

A kém, aki dobott engem

amerikai akcióvígjáték, 117 perc, 2018

Szoba gyerekkel kiadó

francia vígjáték, 105 perc, 2018

Skate Kitchen

amerikai filmdráma, 100 perc, 2018

Nem vagyok boszorkány

angol-francia-német filmdráma, 93 perc, 2017

Eldorádó

német-svájci dokumentumfilm, 90 perc, 2018

Az elrabolt hercegnő

ukrán animációs film, 85 perc, 2018

A védelmező 2.

amerikai akcióthriller, 121 perc, 2018
Játék
A Magyar Természettudományi Múzeum küldetése, hogy felébressze és fenntartsa a természet sokféleségének megismerése és megértése iránti igényt, és elkötelezetté tegye a társadalom tagjait a természeti környezet megőrzése iránt.
Filmek a TV-ben
H
13
K
14
Sze
15
Cs
16
18:10
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:20
Élet máshol
francia-uruguayi filmdráma, 2017 (feliratos)
18:40
Út az ismeretlenbe
amerikai filmdráma, 1985 (feliratos)
18:45
Behajóztam az életébe...
amerikai filmdráma, 2005
18:50
Holdkórosok
amerikai vígjáték, 1987
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.