Filmet rendez Philip Seymour Hoffman

Filmrendezőként is debütál hamarosan Philip Seymour Hoffman amerikai színész, a Capote és a Charlie Wilson háborúja sztárja.
Hoffman a Jack Goes Boating címre hallgató romantikus komédiát rendezi meg egy Off Broadway-darab, Bob Glaudini azonos című színpadi műve alapján. A színész nemcsak rendezi az adaptációt – mely egy magának való New York-i limuzinsofőr „barátnőszerzési” kísérletéről szól –, hanem az egyik főszerepet is ő játssza benne. 
 
Hoffmanon kívül a filmben látható lesz Amy Ryan a Hideg nyomonból, John Ortiz (Amerikai gengszter) és Daphne Rubin-Vega panamai születésű színésznő is. Mindannyian – a színész-rendező Philip Seymour Hoffmanhoz hasonlóan – színpadi szerepüket játsszák el a nagyvásznon is. 
 
A film az Overture Films gyártásában készül, bemutatóját 2011-re tervezik. Philip Seymour Hoffmant, a nagy „átalakuló-művészt” korábban egyébként számos film fontos mellékszereplőjeként láthattuk (Egy asszony illata, A boldogságtól ordítani, A tehetséges Mr. Ripley, Az utolsó éjjel, Charlie Wilson háborúja stb.), a Capote című életrajzi filmben pedig főszerepben is bizonyíthatta ragyogó tehetségét, amit 2006-ban Oscar-díjjal ismertek el. 
 
Legutóbb az Apu vad napjai című – hazánkban DVD-n kiadott – film főszerepében láthattuk, legközelebb pedig a Kételyben találkozhatunk vele. A színész utóbbi alakításával szerepel a frissen kihirdetett BAFTA-jelöltek között is a legjobb mellékszereplő kategóriában (nemrégiben ugyanezért Goldben Globe-ra is nominálták, de a díjat helyette Heath Ledgernek ítélték A sötét lovagért). 
 
„Phil egy igazán különleges tehetség, és egyszerűen nem tudtunk ellenállni ennek a lehetőségnek, hogy kreatív energiáit ezúttal nemcsak a kamera előtt, hanem a direktori székben is kihasználhatjuk” – nyilatkozta Danny Rosett az Overture Filmstől. 
wenn
2009.01.17
|


Film premierek

Kópé

amerikai-kanadai animációs film, 87 perc, 2019

Downton Abbey

angol filmdráma, 122 perc, 2019

Curtiz - A magyar, aki felforgatta Hollywoodot

magyar életrajzi dráma, 98 perc, 2018

100 dolog

német vígjáték, 111 perc, 2018
Játék
A pekingi táncos előadás három jó barátról szól, és megismerteti a nézőket a hagyományos kínai operával.
Filmek a TV-ben
H
9
K
10
Sze
11
Cs
12
P
13
Szo
14
18:10
Venom
amerikai fantasztikus akciófilm, 2018
18:10
Pókember 3.
amerikai akciófilm, 2007
18:10
Ne hagyj nyomot!
amerikai film, 2018
18:15
Légy a pasim!
amerikai romantikus vígjáték, 2017
18:30
A randiguru
amerikai vígjáték, 2005
Ma még tart a Vegetáriánus Fesztivál előadásokkal, filmekkel, egészséggel és ételekkel. #vegetáriánusfesztivál #vegetarianus #joga #vegan #egeszseg #fenntarthatosag #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.