Cakk-cakk-cakk

Budapest, Mono Kortárs Művészeti Galéria, 2009. január 15. - február 8.
A kiállítás címéül szolgáló három cakk három fiatal formatervezőt takar: Néma Júlia, Pataki Balázs és Kludovácz András, a Kossuth-díjas Fajó János festőművész egykori egyetemi tanítványai mutatkoznak be munkáikkal.
A három, minimalista stílust képviselő művész eltérő színeket és formákat alkalmaz: Néma Júlia szilikátipari tervező alkotásain a fehér szín és a fény-árnyék játéka kapja a főszerepet, Pataki Balázs sötét színekkel és szögletes alakzatokkal dolgozik, Kludovácz András műveit pedig a lekerekített vonalak, valamint a fekete és a fehér szembeállítása határozza meg.
 
A fiatal formatervezők a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végeztek; mára mindhárman nevet szereztek a szakmában.
Mohai Szilvia
2009.01.26
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.