Szörnyek az űrlények ellen

est.hu:
8/10
|
olvasói
8/10 (52)
Miután a filmesek már összeeresztették Freddyt Jasonnel és az alieneket a predátorokkal, a háború immár totálissá vált, és az ötvenes évekbeli inváziós sci-fi űrlényeire az összes B-filmes szörnyeteget rászabadítják - méghozzá 3D-s animációban.
 Műfaji keveredésnek lehetünk tehát tanúi (inváziós sci-fi a szörnyfilmek ellen), éppen ezért a felnőttek (és a szóban forgó filmzsánerek szerelmeseinek) szórakozását biztosító filmes idézetek garantáltak. Szóval, aki látta A fekete lagúna szörnye, Az 50 láb magas nő támadása, A massza, az E.T. vagy A függetlenség napja című filmeket (esetleg bármelyik remake-jüket vagy újrahasznosításukat), egész biztosan jót mulat majd az azokból lopott szörnyeken és kicsavart jeleneteken. 
 
Ami meg az újmódi animációs filmek másik, kevésbé fontos célcsoportját illeti: a gyerekek már pusztán azon könnyesre nevetik majd magukat, amikor előállnak és megpróbálják megmenteni bolygónkat a földönkívüliek támadásától a rémek. Nevezetesen a nem annyira félelmetes, mint inkább félős Rovaroszaurusz, a Hiányzó Láncszem névre hallgató halember, Doktor Csótány professzor, az őrült tudós, B.O.B., az agy nélküli, ám elpusztíthatatlan zselés massza és a csapat legvonzóbb tagja, Susan, az egy véletlen baleset folytán hatalmasra nőtt leányzó. 
 
Az animációs film további érdekessége pedig, hogy az újgenerációs 3D-nek (név szerint az InTru 3D technológiának) köszönhetően az élmény minden korábbinál lenyűgözőbb, kár lenne tehát kihagyni ezt az egyszerre látványos és vicces filmet. 
firkász
2009.03.18
|
Monsters vs. Aliens
amerikai animációs film, 90 perc, 2009
Az űrlények támadását a Föld lakói B filmes szörnyek hadba állításával akarják visszaverni. Csupa szív vígjáték kicsiknek és nagyoknak.
Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2009. április 2.
(5 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.