Peller Mariann elaludt élő adásban

A műsorvezető a Cool TV stúdiójában pihente ki a reggel fáradalmait. Mariann ezen a héten, Szujó Zoltán mellett debütált az RTL Klub Reggeli című műsorának újdonsült háziasszonyaként, ám a korán keléshez még nem sikerült hozzászoknia, ezért a Cool Live műsorának felvételei előtt lepihent egy kicsit a stúdió kanapéján.
A pihenésből alvás lett, Müller Ati pedig gondoskodó férfihez híven betakargatta az álomba szenderült kollégáját. Nem sokkal később Mariann felébredt és - fáradtan ugyan - beszámolt eddigi tapasztalatairól. Elárulta, nagyon élvezi a közös munkát a Reggeli stábjával, akiket már egy ideje ismer, hiszen a Csak csajokban már volt alkalma korábban részt venni, vendég műsorvezetőként.
 
Rengeteget készül, de kollégái is a segítségére vannak, így szerencsére könnyen veszi az akadályokat:
 
- Nem egyszerű, hiszen nap, mint nap óriási mennyiségű információt kell elsajátítanunk.
 
A korán kelés azonban nem könnyíti meg a helyzetét. Bevallása szerint idáig nem tudott hozzászokni a hajnali ébredéshez, ezért minden nap nehezen indul a számára.
 
- A Csak csajok felvételeihez nyolc órára kellett beérnem. Később, amikor elkezdtem betanulni a Reggeli minden apró részletét, minden nap hatra érkeztem, most azonban már öt órakor a stúdióban kell lennem. Egy órával kelek korábban, mint eddig, de nagyon sokat számít!- árulta el Mariann, majd hozzátette, reméli, hogy ez a kis kellemetlenség is hamar megoldódik. 
 
(Forrás: Cool Live) 
2009.02.12
|


Filmek a TV-ben
18:10
Szívhangok
német romantikus vígjáték, 2013
18:25
Felpörgetve
amerikai-ausztrál-kanadai akciófilm, 2001
18:45
Tolvajtempó
amerikai akciófilm, 2000
18:55
A belgák királya
belga vígjáték, 2016 (feliratos)
19:00
Impromptu
francia-angol vígjáték, 1991
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
16:06
Medvetesók
2015, 7. rész: Charlie
16:10
Chuggington – Jelvényt akarok!
I. évad, 11. rész: Chuggington Badge Quest 01
16:10
Nyuszipoly
2016, 15. rész: Vámpírnyúl idény
16:15
Umizoomi csapat
Akvárium javítás, 2008
16:15
Chuggington – Jelvényt akarok!
I. évad, 12. rész: Chuggington Badge Quest 01
Játék
Egy férfit a mániái tesznek férfivá – gondolja Duncan, aki egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és minden tud Tucker Crowe-ról, az amerikai rockzenészről, aki 20 évvel ezelőtt koncert közben lesétált a színpadról, és azóta sem látta senki. És aki most – annyi év rejtélyes hallgatás után – közzétesz egy demót.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.