Kedvenc helyek

Leona Lewis: privát koncert egymillió fontért

Leona Lewist egy milliárdos üzletember kérte fel egy rövidke fellépésre. Az énekesnő nem tudott ellenállni az ajánlatnak.
John Caudwell Nagy-Britannia egyik leggazdagabb embere, aki egy mobiltelefonokkal foglalkozó céggel alapozta meg vagyonát. A milliárdos nemrégiben azzal kereste meg Leona Lewist, hogy privát koncertet rendeljen tőle lánya 21. születésnapjára. Az énekesnő nem tudott ellenállni az 1 millió fontos fellépési díjnak és elvállalta a koncertet, amelyre éppen a múlt hétvégén került sor. Leona szóvivője megerősítette, hogy sor került a privát show-ra, de további részletekkel nem szolgált.

A kiszivárgott hírek szerint az énekesnő a staffordshire-i Caudwell-birtokon lépett fel, mindössze 200 fős közönség előtt. A koncert nem volt hosszú, mindössze hét szám hangzott el (igaz, Lewisnak ennél hosszabb nyilvános fellépése még sosem volt), ami azt jelenti, hogy dalonként mintegy 40 millió forint ütötte a popsztár markát.Gigwise
2009.03.19
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.