Filmklik-buli a Titanicon

A filmklik.hu internetes filmkölcsönző site-tal bulizhatunk a 16. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál alkalmából április 3-án, pénteken a budapesti Toldi moziban.
A Titanic Fesztiválon április 3-án, 21 órától láthatjuk A legnagyobb japán című őrült japán filmet, amit az ígéret szerint egy még őrültebb buli követ majd. A vetítés után mindenki, aki jegyet váltott a filmre, a Filmklik vendége egy pohár sörre. A bulira a belépés ingyenes. A zenét DJ Bodoo szolgáltatja. 
 
A legnagyobb japán áldokumentumfilm egy negyvenes átlagemberről, Daisatóról, akinek nincs túl sok önbizalma, mégis ő lesz a legnagyobb japán: ő száll szembe a Japánt időről időre ellepő hatalmas szörnyekkel. A férfit ilyenkor energiával töltik fel, amitől maga is óriás méretűre növekszik. A hazájában rendkívül sikeres filmet Matsumoto Hitoshi rendezte, aki a japán televíziózás egyik legsikeresebb komikusa – sokan Kitano Takeshi utódjának tekintik. 
 
De egyéb hírekről is beszámolhatunk a Filmklik háza tájáról, hiszen a napokban négy új film is felkerült az internetes filmkölcsönző site-ra: a Fél Nelson, a Szűzijáték, A kis Buddha és a Halhatatlanok, melyek közül a magyar amatőrfilm, a Szűzijáték ingyenesen nézhető. 
 
 
 
(filmklik.hu) 
 
 
2009.04.01
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:20
A defektes macska
német film, 2018
18:25
Mission: Impossible II
amerikai akciófilm, 2000
18:50
Kong: Koponya-sziget
amerikai akciófilm, 2017
18:50
Total Recall - Az emlékmás
amerikai sci-fi akciófilm, 1990
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.