Mimic 2. - A második Júdás-faj

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
A rakoncátlan csótányok visszatérnek. Ez önmagában még nem adna okot az aggodalomra. csakhogy továbbra is termetesebbek, mint Dennis Rodman a ketteslétra tetején, ugyanakkor a legutóbbi találkozás óta intelligenciahányadosuk is megnövekedett. Ennek köszönhetően arra is rájöttek, miként képesek jelentős összegeket megspórolni a film előállítási költségein.
Először is változást eszközöltek a stáb személyén, így Guillermo del Toro helyett ezúttal a tévéfilmeken és nevenincs sorozatokon edződött Jean de Segonzac ült a rendezői székbe. A film azonban még így sem üti meg a mutáns pókok, denevérek, mókusok, vagy biztosítási ügynökök ámokfutását feldolgozó filmek átlagos humorfaktorát. Sőt, a toleránsabb tévénéző gyengébb pillanataiban bátran illetné a „hajszál híján vállalható” titulussal.
 
A sztori középpontjában ezúttal egy ifjú tanár néni áll, aki folyamatosan szív a férfiakkal. Ők azonban még többet szívnak vele, ugyanis mindegyikük, aki az utóbbi időben Remivel randizott, gyilkosság áldozata lesz. A nő végül vaslogikával párhuzamot von a lenyesett arcú férfiak és az iskola környékén felbukkanó ízeltlábú hóhányók felbukkanása között. 
kirsch
2009.05.26
|
Mimic 2
amerikai sci-fi, 79 perc, 2001
(2 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.