Intimitásokról forgatott Szajki Péter

Stílszerűen egy sztriptízbárban mutatták be a sajtónak Szajki Péter Szemle-díjas bemutatkozó nagyjátékfilmjét, az Intim fejlövést a mű rendezője és néhány sztárja (Szabó Győző, Botos Kata, Kovács Lehel, Huszár Zsolt) jelenlétében.
A május 27-én, szerdán a Marilyn Table Dance Bárban lezajlott sajtótájékoztatón Szajki Péter elmondta, hogy filmje nagyon kevés pénzből és nagyon rövid idő (mindössze 12 nap) alatt készült, egyáltalán nem profi körülmények között, de profik résztévetelével. „Csoda, hogy létrejött” – mondta az Intim fejlövésről az alkotó. 
 
A rendező arról is mesélt, hogy azért rendez filmet, hogy hatást váltson ki vele, ezért olyan témát keresett, ami közérdeklődésre tart számot. A szexualitás mindenképpen ilyen, hiszen ez folyik a médiában mindenhonnan, de ezt Szajki felületesnek tartja, hazugnak érzi – ő pedig egy őszinte filmet akart készíteni a témáról, és azt szeretné, ha munkája hatására mások is beszélnének ezekről a problémákról. 
 
Mivel nem hisz az amatőr színjátszásban, a filmes a legjobb profi színészeket választotta, akik szerinte illettek az adott karakterhez. Az Intim fejlövésben így játszik például Szabó Győző (aki elmondása szerint igyen vállalta el a szerepet), Kovács Lehel, Botos Kata vagy Huszár Zsolt
 
Szabó Győző a sajtóeseményen elmondta, hogy Gábor megformálása élete egyik legnehezebb szerepe volt, mert egyáltalán nem találkozott még olyan problémával, mint az általa életre keltett figura, aki egy igazi városi legendát jelenít meg. Kovács Lehel karaktere a filmben egy tipikus szexuális problémával küzd, de a színész arról mesélt, hogy ő inkább lelkileg, a kommunikáció oldaláról próbálta megközelíteni a figurát. 
 
Az Intim fejlövést – melyben négy férfi négy külön epizódban különféle szexuális jellegű problémákkal találja szembe magát – június 4-én mutatják be a mozik. 
 
 
 
(est.hu) 
 
 
2009.05.28
|


Film premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:05
Így ne legyél elnök
amerikai életrajzi film, 2018
18:05
Két nő és egy férfi
német vígjáték, 2012
18:15
Pata tanya: Baromi buli
amerikai-német animációs film, 2006
18:30
G-Force - Rágcsávók
amerikai családi kalandfilm, 2009
18:40
Az Amazonas kincse
amerikai akcióvígjáték, 2003
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.