Jön az újabb Sikoly-trilógia

A hírek szerint a Sikoly-trilógia folytatását tervezi Wes Craven horrormágus, aki állítólag három új filmet is rendez a sikeres tinihorror-szériába.
A folytatásokra a hollywoodi sztárpár, David Arquette és Courteney Cox is visszatérne – egyedüliként a korábbi szereposztásból (Arquette Dewey Riley seriffhelyettest, felesége, Cox pedig a törtető riportert, Gale Weatherst játszotta a Sikoly első, második és harmadik részében). 
 
A rendező, Wes Craven nyilatkozata szerint Kevin Williamson forgatókönyvíró – aki a Sikoly 1. és 2. scriptjét is jegyzi – három film, a Sikoly 4., 5. és 6. megírását tervezi. „Úgy vélem, egy (újabb) trilógia ötlete motoszkál a fejében. (...) Nekem azt mondták, elvileg David Arquette és Courteney (Cox) is benne van. De azt hiszem, mindenki más új lenne a stábban” – nyilatkozta Craven. 
 
Eredetileg az alkotók csak a Sikoly 4. elkészítését tervezték, amivel kapcsolatban már a bemutató időpontját is nyilvánosságra hozták: a negyedik részt eszerint 2010. októberében mutatják be az Egyesült Államokban – éppen tíz évvel a legutóbbi darab, a Sikoly 3. premierje után. 
 
A Sikoly című filmet egyébként 1996-ban, első folytatását 1997-ben, a Sikoly 3-at pedig 2000-ben mutatták be. Wes Craven neves horrorendező (Az utolsó ház balra, Sziklák szeme, Rémálom az Elm utcában) műve nemcsak elindította a modern kori tinihorrrorfilmek virágzását, de olyan kultikus státusra tett szert, hogy még egy paródiasorozatot is inspirált (Horrorra akadva-filmek), miközben saját maga is számos horrorfilmes utalást tartalmaz. 
 
A Sikoly-trilógiában David Arquette-en és Courteney Coxon kívül olyan színészek szerepeltek, mint Neve Campbell, Skeet Ulrich, Rose McGowan, Matthew Lillard, Liev Schreiber, Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Jerry O'Connell, Heather Matarazzo, Jamie Kennedy, Parker Posey vagy Carrie Fisher
 
 
wenn
2009.06.11
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Pomádé
amerikai zenés film, 1978
18:10
Dr. Hope: Egy asszony nem adja fel 2.
német életrajzi filmdráma, 2009
18:20
Millió dolláros bébi
amerikai filmdráma, 2004
18:40
Pokolfajzat
amerikai akciófilm, 2004
18:45
Cliffhanger - Függő játszma
amerikai akciófilm, 1993
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.