Kedvenc helyek

Gyászol a popszakma, gyászol a világ - Michael Jacksonról mondták

Michael Jackson halálhíre a popszakma jeles képviselőit is megdöbbentette. Többen a halálhír hallatán azonnal megemlékeztek a popsztárról.
Madonna: „Egyfolytában sírok, mióta meghallottam a hírt. A világ egyik legnagyobb alakja távozott közülünk, de a zenéje örökké élni fog. ” 
 
Justin Timberlake: „Nem találok szavakat arra, hogy kifejezzem, mennyire elszomorított a hír. Egy zsenit vesztettünk el, aki nemcsak a popzenének, hanem az egész zenének igaz nagykövete volt. Több generációt inspirált a zenélésére, és mindig örömmel gondolok vissza, hogy egy színpadon állhattam vele, és rengeteget tanulhattam tőle a zenéről.  
 
Slash: „Tetőtől talpig tehetség volt.” 
 
Uri Geller: „Elvesztette gyermekkorát és ez végzett vele. Nehéz elviselni azt a traumát, hogy valaki hirtelen híres, milliomos, legenda lesz.” 
 
Chris Cornell: "Lengyelországból utaztam Berlinbe, amikor megtudtam a hírt. Nagyon szomorú lettem, eszembe jutott, amint 6 évesen a fekete-fehér tévénken a Jackson 5 fellépését néztem. Jacko tizenkét évesen szupersztár volt, varázslatos volt, amit csinált. Hihetetlenül tehetséges volt, és rengetegen ismerték félre életében. Remélem a média inkább zseniális tudását dicséri majd, és nem a bulvárpletykákról írnak vele kapcsolatban". 
 
Britney Spears: "Csodálatos ember volt, nagyon fog hiányozni". 
 
Liza Minelli: „Kedves, ártatlan, csodálatos ember volt. Életem végéig hiányozni fog.” 
 
Steven Spielberg: „Ahogy nem lesz több Fred Astaire és Elvis Presley, vagy Chuck Berry, nem lesz soha többé Michael Jacksonhoz hasonló. Tehetsége, vonzereje, rejtélyessége legendává teszi őt.” 
 
Lisa Marie Presley (Elvis Presley lánya, Jackson volt felesége): "Szomorú vagyok és összezavarodott, annyiféle érzelem kavarog bennem. Megszakad a szívem a gyermekei miatt, mert ők jelentették Michaelnek az életet. Minden szinten hatalmas veszteség érte a világot, nem találom a megfelelő szavakat annak leírására, hogy mit érzek most." 
 
Ben Bradshaw (brit kultuszminiszter): "Mélyen megérintett Michael Jackson halála. Kiváló művész volt, aki millióknak okozott örömet pályafutása során." 
 
Beyoncé: "Michael Jackson nagyobb hatással volt a popzenére, mint bárki más a világon. Mágikus volt, amit csinált, mindig is ő marad a Pop Királya. Azok a generációk, amelyek felnőttek a zenéjén, hálásak lehetnek, hogy megtapasztalhatták Michael művészetét." 
 
Sophia Loren: "Váratlan, szörnyű hír ez. A világ elvesztett egy ikont, a popzene elvesztette egyik legnagyobb kincsét. Remélem, Michael végre megtalálja azt a nyugalmat, amit az elmúlt 15 évben hiába keresett".

Quincy Jones: „A testvéremet vesztettem el, lelkem egy része távozott vele. Ő volt a tökéletes szórakoztatóművész, akinek a munkássága örökre nyomot hagy a világon.”
2009.06.26
|


Játék
Kitűnő budapesti indie-rock zenekar, amely Európát is készül meghódítani.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.