Kedvenc helyek

Roham indult Michael Jackson lemezeiért

Michael Jackson halálhírére világszerte többszörösére nőtt a popsztár lemezei, valamint a nevével ellátott ajándéktárgyak iránti kereslet.
Michael Jackson halála óriási fellendülést hozott lemezeladásaiban, világszerte megugrott a kereslet albumai, ajándéktárgyai iránt. Az amazon.com internetes áruház zenei eladási toplistáján például már pénteken kora délutánra az első tizenöt helyre a "Pop Királyának" különböző albumai kerültek.

Az iTunes zeneáruház is jókora bevételt könyvelhet el, a sztár váratlan halála után, itt is Jackson lemezei foglalták el a TOP 10-es letöltési lista élmezőnyét.

Az Amazon ajándéktárgyrészlegén 24 óra alatt több Micheal Jacksonhoz köthető árucikket adtak el, mint az elmúlt 11 évben összesen. Az AMI zenebolt tájékoztatása szerint az énekes dalainak letöltésében egy nap alatt 2000 százalékos ugrás következett be, több tízezer számot töltöttek le órák leforgása alatt.

Michael Jackson példátlan pályafutása során megközelítőleg 750 millió lemezt adott el világszerte, szólóalbumai közül öt - az Off the Wall, a Thriller, a Bad, a Dangerous és a HIStory - minden idők legsikeresebb, legnagyobb példányban eladott lemezei között szerepel. Jacko tizenhárom slágerlista-vezető kislemezzel büszkélkedhetett, és azon kevesek egyike, akik kétszer is bekerültek a megtisztelő Rock and Roll Hall of Fame-be. A Guinness Rekordok Könyve szerint Jackson minden idők legsikeresebb szórakoztatóipari előadója, összesen 13 Grammy-díjat nyert, és "Az évszázad előadója" American Music Award birtokosa volt.

(Yahoo)


2009.06.27
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.