Kedvenc helyek

Michael Jackson utolsó klipje

Michael Jackson két héttel halála előtt fejezte be egy titokban készült klip forgatását.
A Dome Project címen futó projekt öt héten keresztül készült a Culver Stúdióban. Négy helyszínt állítottak fel a forgatáshoz, közülük az egyik egy temető, amely Jackson Thriller című klipjét idézi.  A videó producere Robb Wagner, a Stimulated Inc. nevű videókat gyártó cég alapítója. A film utómunkálatai jelenleg is folynak, a klip várhatóan július 15-re készül el.

A popsztár váratlan halálát a könyvpiac is igyekszik meglovagolni, hamarosan a polcokra kerülnek a Michael Jackson életét feltáró kiadványok, az elsők már e hét végén elérhetők lesznek. A sort a Triumph Books és a Whitman Publishing egyaránt Michael Jackson címet viselő kötetei nyitják napokon belül. A nagy magazinok közül a People és a Life is külön kiadvánnyal emlékezik meg minden idők egyik legsikeresebb zenészéről, a kiadványok megjelenése augusztusra várható.  Életrajzi köteten dolgozik Ian Halperin is, aki korábban olyan zenészekről írt biográfiát mint Kurt Cobain és Celine Dion. A szerző Jackson múlt heti halála után látott munkához, a szupersztár utolsó éveivel foglalkozó, az Unmasked: The Final Years of Michael Jackson című könyve július végén kerül a polcokra.


Yahoo
2009.06.30
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.