Tarantino folytatja a Brigantykat?

Gyakran beszél arról Quentin Tarantino, hogy majd így meg úgy folytatja valamelyik filmjét, aztán nem lesz belőle semmi.
A legfájdalmasabb veszteség talán a Ponyvaregényhez köthető: a mester azt ígérte, elmeséli a Vega fivérek történetét, ahol természetesen John Travolta alakította volna Vincent Vegát (akit a Ponyvaregényben Bruce Willis véletlenül lelő a vécén), Michael Madsen pedig az öccsét - ám Tarantino állítólag azóta is csak hegesztgeti a forgatókönyvet. 
 
Most arról szól a fáma, hogy a Becstelen brigantyk folytatódik, sőt trilógia is lehet belőle. Erről maga Harvey Weinstein beszélt, a Brigantykat gyártó Weinstein Company egyik tulajdonosa. - Annyi anyag gyűlt össze, hogy akár két folytatást is össze tudunk hozni belőle - nyilatkozta a híres producer. - Quentin benne van, Brad Pitt alig várja, és az egész stáb is lázban ég. 
 
Az örömteli bejelentés hitelességéből csak az von le egy kicsit, hogy a Becstelen brigantyk lehet a mentőöv a csődközelbe kormányzott Weinstein Company számára, a tulajdonosoknak tehát elemi érdekük, hogy a nézők minél nagyobb várakozással tekintsenek a produkció bemutatása elé. (Inglourious Basterds - hazai bemutató: 2009. augusztus 20.) 
UIP
2009.07.03
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.