Kedvenc helyek

Reggae-re vált az Arctic Monkeys

A sheffieldi zenekar új lemeze hamarosan elkészül, a tagok szerint a reggae lesz a fő csapásirány.
Az Arctic Monkeys nemrégiben hagyta ott New Yorkot, és repült át Európába, hogy megkezdje nyári fesztiváljárását. Az együttes a tengerentúlon a legújabb lemezén dolgozott, amely még nincs teljesen kész, de hamarosan végleges formába öntik, és ősszel piacra dobják. A Monkeys tagjai több producerrel is dolgoztak az elmúlt hónapokban (köztük Josh Homme-val, a Queens Of The Stone Age frontemberével is), és elárulták: az album kiadása után az övék lesz a "Sheffield legjobb reggae-zenekara" titulus.

"Az elmúlt hónapokban igyekeztünk olyan utat választani, amelyet korábban senki más nem járt be. Ezért lyukadtunk ki egy új stílusnál, és lesz a korong nagy része reggae" - mondta Alex Turner frontember.

"Mi leszünk Sheffield legjobb reggae-zenekara. Olyasmi ez, mint amikor valaki be akar kerülni a Guinness Rekordok Könyvébe, és olyasmit talál ki, amit előtte még senki más nem próbált ki" - tette hozzá Matt Helders dobos.
Music-News.com
2009.07.03
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.