Kedvenc helyek

Százezreket várnak Michael Jackson búcsúztatására

Hatalmas tömeget várnak Michael Jackson keddi nyilvános gyászszertartására, akár közel egymillióan is megjelenhetnek az eseményen Los Angelesben.
A Los Angeles-i Staples Centerben rendezik meg Michael Jackson búcsúztatását, abban a létesítményben, ahol az énekes utolsó napjaiban próbált a tervezett londoni fellépéseire. A húszezer ember befogadására alkalmas aréna körül lezárják az utcákat, s csak a jeggyel rendelkezőket engedik be - közölték pénteken a kaliforniai hatóságok. A június 25-én elhunyt popsztár gyászszertartása kedden helyi idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik.

A Staples Center 17 500 ingyenjegyet ajánlott fel internetes sorsoláson amerikai lakhellyel rendelkező érdeklődőknek. A jegyek az arénába, illetve a közeli Nokia Theatre-be szólnak, a rajongók az utóbbiban élő közvetítést láthatnak az eseményekről. A szertartásról viszont nem lehet majd látni képeket szabadtéri kivetítőkön és nem lesz a városban gyászmenet sem. A Staples Centerben tartandó több millió dolláros kiadással szerveződő szertartásról a szervezők nem közöltek részleteket.

Az eredeti tervek szerint a Neverland birtokon tartották volna a búcsúztatást, de a család nem tudta megszerezni a szükséges engedélyeket, így változtatni kellett a helyszínen.Yahoo
2009.07.04
|


Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.