Kedvenc helyek

Százezreket várnak Michael Jackson búcsúztatására

Hatalmas tömeget várnak Michael Jackson keddi nyilvános gyászszertartására, akár közel egymillióan is megjelenhetnek az eseményen Los Angelesben.
A Los Angeles-i Staples Centerben rendezik meg Michael Jackson búcsúztatását, abban a létesítményben, ahol az énekes utolsó napjaiban próbált a tervezett londoni fellépéseire. A húszezer ember befogadására alkalmas aréna körül lezárják az utcákat, s csak a jeggyel rendelkezőket engedik be - közölték pénteken a kaliforniai hatóságok. A június 25-én elhunyt popsztár gyászszertartása kedden helyi idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik.

A Staples Center 17 500 ingyenjegyet ajánlott fel internetes sorsoláson amerikai lakhellyel rendelkező érdeklődőknek. A jegyek az arénába, illetve a közeli Nokia Theatre-be szólnak, a rajongók az utóbbiban élő közvetítést láthatnak az eseményekről. A szertartásról viszont nem lehet majd látni képeket szabadtéri kivetítőkön és nem lesz a városban gyászmenet sem. A Staples Centerben tartandó több millió dolláros kiadással szerveződő szertartásról a szervezők nem közöltek részleteket.

Az eredeti tervek szerint a Neverland birtokon tartották volna a búcsúztatást, de a család nem tudta megszerezni a szükséges engedélyeket, így változtatni kellett a helyszínen.Yahoo
2009.07.04
|


Játék
Jamie Lee Curtis visszatér ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.