Michael Jacksonra emlékezik a hazai MTV

Klipek és emlékműsor – a temetés napján a zenetévén
Michael Jackson emléknapot tart az MTV július 7-én, azon a napon, amikor végső nyugalomba helyezik a pop királyát. A csatorna méltón szeretne emlékezni arra a legendás előadóra, aki dalok százaival örvendeztette meg a közönséget, és az MTV nézőit. A Jacko klipjeiből összeállított All Time Top 40-en kívül képernyőre kerül egy két órás, csak erre az alkalomra készült műsor, amelyet a temetés időpontjában sugároz majd a Music Television.
Az MTV szeretne méltó búcsút venni a pop királyától. A zenetévé ezért úgy döntött, nem veszi át más televízió-társaságoktól a búcsúztatás és a temetés élő képeit, hanem egy kétórás, erre az alkalomra készített műsorral – a Michael Jackson: az ünnepelt sztárral - köszön el a legendától.
 
A rajongókon kívül a sztárvilág is gyászolja Jackót, hiszen közülük többen egy barátot vesztettek el, sokan egy jó ismerőst, és mindannyian egy olyan embert, aki a zenében szinte felülmúlhatatlan. Éppen ezért a Michael Jackson: az ünnepelt sztár című műsor alatt a hírességek is emlékeznek – véleményük, mondanivalójuk pedig felirat formájában fut majd a képernyőn. 
 
Jackóról megemlékezett az utóbbi napokban többek között Arnold Schwarzenegger, Beyonce Knowles, Bob Geldolf, Britney Spears, Celine Dion, Cher, Demi Moore, Donna Summer, Liza Minelli, Madonna, Nelson Mandela, Paris Hilton és a sztár húga, Janet Jackson. Talán az ő gondolata a legmeghatóbb: 
 
- Nektek Michael Jackson egy ikon, nekünk Michael a család. És ő örökké élni fog – mindannyiunk szívében – mondta az énekesről testvére, Janet. 
 
2009.07.06
|


Filmek a TV-ben
18:10
Három pici és egy nagyobb
német vígjáték, 2013
18:15
18:15
A csodálatos Pókember 2.
amerikai akciófilm, 2014
18:25
A setét torony
amerikai fantáziawestern, 2017
18:30
Hawaii
román film, 2017 (feliratos)
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
14:35
Chuggington pályaudvar - Válogatás I-IV. évadból
angol animációs filmsorozat, Hodge és a mágnes, 2008
14:35
Dinószakik
III. évad, 24. rész
14:35
Tanuljunk Timmy-vel!
I. évad, 21. rész
14:38
Grizzy és a lemmingek
2016, 67. rész: A mosómedve szimata
14:40
Csoda Kitty
2017, 22. rész: Kanapéra fel!
Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.