Michael Jacksonra emlékezik a hazai MTV

Klipek és emlékműsor – a temetés napján a zenetévén
Michael Jackson emléknapot tart az MTV július 7-én, azon a napon, amikor végső nyugalomba helyezik a pop királyát. A csatorna méltón szeretne emlékezni arra a legendás előadóra, aki dalok százaival örvendeztette meg a közönséget, és az MTV nézőit. A Jacko klipjeiből összeállított All Time Top 40-en kívül képernyőre kerül egy két órás, csak erre az alkalomra készült műsor, amelyet a temetés időpontjában sugároz majd a Music Television.
Az MTV szeretne méltó búcsút venni a pop királyától. A zenetévé ezért úgy döntött, nem veszi át más televízió-társaságoktól a búcsúztatás és a temetés élő képeit, hanem egy kétórás, erre az alkalomra készített műsorral – a Michael Jackson: az ünnepelt sztárral - köszön el a legendától.
 
A rajongókon kívül a sztárvilág is gyászolja Jackót, hiszen közülük többen egy barátot vesztettek el, sokan egy jó ismerőst, és mindannyian egy olyan embert, aki a zenében szinte felülmúlhatatlan. Éppen ezért a Michael Jackson: az ünnepelt sztár című műsor alatt a hírességek is emlékeznek – véleményük, mondanivalójuk pedig felirat formájában fut majd a képernyőn. 
 
Jackóról megemlékezett az utóbbi napokban többek között Arnold Schwarzenegger, Beyonce Knowles, Bob Geldolf, Britney Spears, Celine Dion, Cher, Demi Moore, Donna Summer, Liza Minelli, Madonna, Nelson Mandela, Paris Hilton és a sztár húga, Janet Jackson. Talán az ő gondolata a legmeghatóbb: 
 
- Nektek Michael Jackson egy ikon, nekünk Michael a család. És ő örökké élni fog – mindannyiunk szívében – mondta az énekesről testvére, Janet. 
 
2009.07.06
|


Filmek a TV-ben
18:10
Látomás
japán romantikus film, 2018
18:15
Nyomoz az anyuci
amerikai krimi, 2004
18:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
18:25
Jack Reacher: Nincs visszaút
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
18:35
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
08:05
Chuck megoldja
I. évad, 19. rész: Joey a házban
08:05
Monchhichi
I. évad, 1. rész
08:05
A Tom és Jerry-show
2014, I. évad, 12. rész: Boszorkányos este
08:09
Tini titánok, harcra fel!
2013, I. évad, 92. rész: Hazug Csillag
08:17
Monchhichi
I. évad, 2. rész
Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.