Eminem az új Sandler-filmben

A 8 mérföld óta, azaz hét éve nem bukkant fel Eminem a mozivásznon, most azonban megtörik a jég. A Ki nevet a végén című vígjátékban Adam Sandler oldalán lesz látható.
„Először eléggé meg voltam ijedve, hogy vele fogok dolgozni. Sok furcsa dolgot lehet róla hallani, meg a dalaiban is elég rázós dolgokat üzenget. Aztán kiderült, hogy teljesen normális srác, és nem mondhatsz neki olyat, amitől megsértődne” – árulta el az MTV.com-nak Judd Apatow, a film rendezője. 
 
Azt egyelőre nem tudni, milyen szerepet kapott Eminem a Ki nevet a végén című komédiában, melyben egyébként Adam Sandler egy halálos beteg komikust alakít, aki az élettől búcsúzva igaz barátságra vágyik, ezért szárnyai alá vesz egy még ismeretlen, de tehetséges fiatal kollégát. 
 
A Ki nevet a végénben amúgy nem Eminem lesz az egyetlen rapper: megjelenik ugyanis benne a Wu-Tang Clan-os RZA is, akinek szintén nem ez az első filmszerepe (korábban többek közt az Amerikai gengszterben vagy a Szellemkutyában láthattuk). 
 
A két zenészen és Adam Sandlerön kívül pedig olyan színészek játszanak még a filmben, mint Seth Rogen, Leslie Mann, Jonah Hill vagy Eric Bana. A vígjáték érdekessége pedig (mint arról korábban már beszámoltunk), hogy valószínűleg civil arcok is felbukkannak majd benne, hiszen korábban az interneten, pontosabban a MySpace nevű közösségi oldalon is kerestek hozzá szereplőt. 
 
A 40 éves szűz és a Felkoppintva rendezőjének új munkáját – eredeti címén a Funny People-t – az eredetileg tervezettenél kicsit később, idén december 3-án mutatják be a magyar mozik. 
 
 
UIP
2009.07.09
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
Filmek a TV-ben
18:10
Viszlát, Christopher Robin
angol életrajzi film, 2017
18:10
Ízlésficam
amerikai vígjáték, 2006
18:20
Út a Marsra
mexikói kalandfilm, 2017 (feliratos)
18:35
Thelma
norvég horror, 2017
18:45
Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi
amerikai akciófilm, 2001
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.