Bridget Jones visszatér

Renée Zellweger már alá is írta az arról szóló szerződést, hogy ismét eljátssza az önsorsrontó, naplót vezető szinglit a közelgő harmadik Bridget Jones-filmben is.
A Helen Fielding első regényén alapuló 2001-es Bridget Jones naplója világszerte 282 millió dolláros bevételt hozott, míg a 2004-es folytatás, a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! 262 milliót söpört be. 
 
A filmet gyártó brit stúdió, a Working Title szerint pedig megérett az idő arra, hogy Zellweger ismét visszatérjen Nagy-Britanniába, hogy leforgassák vele az immár trilógiává bővülő Bridget Jones-filmek harmadik darabját. Sőt minden bizonnyal mindkét férfi főszereplő, Colin Firth és Hugh Grant újbóli megjelenésére is számítani lehet. 
 
A harmadik film állítólag arról szól majd, hogy az önsorsrontó, naplót vezető szingli – akire az előző részben rátalált a boldogság – a negyvenes éveibe lépve gyermeket akar vállalni. Mivel Helen Fielding csak két Bridget Jones-regényt írt, a Bridget Jones 3. már nem könyvadaptáció lesz, de a hírek szerint az írónő is benne van a projektben. 
 
A Variety értesülései szerint egyébként a filmterv még nagyon kezdeti stádiumban van: legkorábban a jövő év végén kezdődhetnek el produkciós munkálatai. Ennek megfelelően a Working Title vezetői még sem forgatókönyvírót, sem rendezőt nem neveztek meg, de annyit már lehet tudni, hogy a cselekmény alapját a Helen Fielding által 2005 folyamán az Independent nevű lap számára írt Bridget Jones-cikkek képezik majd. 
 
Fielding egyébként még júniusban azt is bejelentette, hogy énekes-táncos színpadi produkciót tervez a Bridget Jones naplója alapján, és jelenleg is dolgozik a Bridget Jones musical verziójának megírásán. „Már két éve foglalkozom a dologgal és a dalok írásával” – nyilatkozta a brit The Timesnak. 
 
 
wenn
2009.07.15
|


Film premierek

Übergáz

amerikai akcióvígjáték, 93 perc, 2019

Együtt megyünk

francia vígdráma, 132 perc, 2019

Szerelem második látásra

francia vígjáték, 117 perc, 2019

Szupercella 3.: Az Ördögverem

amerikai akciófilm, 97 perc, 2019
Játék
Válogatás az elmúlt öt esztendő kimagasló hazai építészeti eredményeiből.
Filmek a TV-ben
18:15
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
18:15
Fedezd fel Forrestert
amerikai film, 2000
18:40
...és megint dühbe jövünk
olasz akcióvígjáték, 1978
18:45
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
18:55
Halálos iramban
amerikai akciófilm, 2001
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.