Gyilkos sáskák

est.hu:
4/10
|
olvasói
1/10 (2)
Lassacskán a nullához konvergál azon állatfajok száma, melyek ne fordulhatnának joggal kisebbségi ombudsmanhoz. A panasz alapja pedig a következő lenne: rendezővé avanzsált bojlerszerelők alacsony költségvetésű gegparádékban teszik őket újra és újra nevetségessé. A darazsak, denevérek, barrakudák és tobzoskák után borítékolható volt, hogy a sáskák sem kerülhetik el sorsukat.
A sztori persze hogyan is kezdődhetne másként, mint hogy egy posványkeresztesi génlaboratóriumban túlontúl sok szabadidővel rendelkező tudósok génmanipulált szöcskéken végeznek kísérleteket. Az ízeltlábú gazemberek kiváló étvággyal rendelkeznek, a rovarirtó szerekre pedig olyannyira immunisak, akár egy Moszkva téri punk a vegytiszta metilalkoholra.
 
Idővel azonban kiderül, hogy nem csupán a zöld füvű legelők jelentenek nekik gasztronómiai különlegességet, hanem a tehenek és az emberek is. Mit lehetne még mindehhez hozzátenni? Önfeledt szórakozást mindenkinek!
kirsch
2009.07.23
|
Locusts: The 8th Plague
amerikai katasztrófafilm, 84 perc, 2005
Rendező:

Ian Gilmour

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.