Otthagyja Bloom a Karib-tengert?

Keira Knightley-hoz hasonlóan állítólag Orlando Bloom brit színész is otthagyta A Karib-tenger kalózai-franchise-t: a jelenleg is készülő negyedik részben már nem kíván szerepelni.
A rendkívül sikeres Karib-tenger kalózai-filmeket gyártó Disney stúdió hivatalosan 2008. szeptemberében jelentette be, hogy folytatni kívánják A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végént. A bejelentéskor már tudni lehetett (mivel többször is nyilatkozta), hogy az Elizabeth Swannt játszó Keira Knightley a negyedik rész munkálataiban már nem akar részt venni. 
 
Kolléganőjéhez hasonlóan most úgy tűnik, a Will Turnert megformáló Orlando Bloomot sem látjuk viszont a 2012-re tervezett folytatásban. A News of the World nevű brit lapnak nyilatkozó forrás szerint „Orlando nagyon szerette az eddigi filmeket, de úgy gondolja, itt az ideje kiszállni, mert neve már túlságosan hozzánőtt Will Turner karakteréhez”
 
„Ez a lépés a producerek részéről is rendben van, mert a közelgő negyedik részben Johnny Depp figurájára, azaz Jack Sparrow kapitány újabb kalandjaira akarnak koncentrálni a Will Turner – Elizabeth Swann-páros helyett” – tette hozzá a bennfentes. 
 
A Karib-tenger kalózai-filmek és hozzánőtt karaktere árnyékából kilépve Bloom a közeljövőben számos más projektben vesz részt: még az idén látható lesz a Párizs, szeretlek! című szkeccsfilm folytatásában, a New York, I Love You-ban és a színész Mark Ruffalo rendezői bemutatkozásában, a Sympathy for Deliciousben, 2010-ben pedig a Gattaca rendezője, Andrew Niccol új sci-fijében, a The Crossban fog megjelenni Olga Kurylenko, John Goodman és Vincent Cassel oldalán. 
 
 
wenn
2009.07.28
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
10
K
11
Sze
12
18:05
Ebgondolat
amerikai film, 2019
18:10
Dr. Hope: Egy asszony nem adja fel 2.
német életrajzi filmdráma, 2009
18:15
A piszkos tizenkettő
amerikai-angol háborús film, 1967
18:20
James Bond: A világ nem elég
angol-amerikai akciófilm, 1999
18:25
Az utolsó akcióhős
amerikai akcióvígjáték, 1993
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.