Otthagyja Bloom a Karib-tengert?

Keira Knightley-hoz hasonlóan állítólag Orlando Bloom brit színész is otthagyta A Karib-tenger kalózai-franchise-t: a jelenleg is készülő negyedik részben már nem kíván szerepelni.
A rendkívül sikeres Karib-tenger kalózai-filmeket gyártó Disney stúdió hivatalosan 2008. szeptemberében jelentette be, hogy folytatni kívánják A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végént. A bejelentéskor már tudni lehetett (mivel többször is nyilatkozta), hogy az Elizabeth Swannt játszó Keira Knightley a negyedik rész munkálataiban már nem akar részt venni. 
 
Kolléganőjéhez hasonlóan most úgy tűnik, a Will Turnert megformáló Orlando Bloomot sem látjuk viszont a 2012-re tervezett folytatásban. A News of the World nevű brit lapnak nyilatkozó forrás szerint „Orlando nagyon szerette az eddigi filmeket, de úgy gondolja, itt az ideje kiszállni, mert neve már túlságosan hozzánőtt Will Turner karakteréhez”
 
„Ez a lépés a producerek részéről is rendben van, mert a közelgő negyedik részben Johnny Depp figurájára, azaz Jack Sparrow kapitány újabb kalandjaira akarnak koncentrálni a Will Turner – Elizabeth Swann-páros helyett” – tette hozzá a bennfentes. 
 
A Karib-tenger kalózai-filmek és hozzánőtt karaktere árnyékából kilépve Bloom a közeljövőben számos más projektben vesz részt: még az idén látható lesz a Párizs, szeretlek! című szkeccsfilm folytatásában, a New York, I Love You-ban és a színész Mark Ruffalo rendezői bemutatkozásában, a Sympathy for Deliciousben, 2010-ben pedig a Gattaca rendezője, Andrew Niccol új sci-fijében, a The Crossban fog megjelenni Olga Kurylenko, John Goodman és Vincent Cassel oldalán. 
 
 
wenn
2009.07.28
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.