Akadozik a Szex és New York-folytatás forgatása

Akadályba ütközött a Szex és New York mozifilmes változatának most készülő második része, amikor a stáb néhány jelenetet az Egyesült Arab Emirátusokban akart forgatni.
A Szex és New York 2. munkálatai már eddig is nehezen indultak be: a folytatásfilm New York-i részeinek forgatását a produkció augusztus végére halasztotta, most pedig néhány forrás úgy nyilatkozott, hogy további gondot jelent, hogy a mű egy része Dubaiban játszódik – ez ugyanis nem nyerte el az ország vezetésének tetszését. 
 
A Us Weekly nevű lapnak nyilatkozó forrás szerint a szigorú muszlim állam konkrétan a film címét kifogásolja: nem tetszik nekik, hogy szerepel benne a ’szex’ szó. „Az Egyesült Arab Emirátusok nem túl lelkes a címmel kapcsolatban a ’szex’ szócska miatt” – állítja a bennfentes. 
 
A Szex és New York második részét gyártó stúdió azonban a nehézségek ellenére továbbra is azt reméli, a folytatás felülmúlja majd a népszerű könyvön és tévésorozaton alapuló első film sikerét is, pedig az sem volt csekély: több mint 400 millió dollárt keresett a világ mozijaiban. 
 
Azt, hogy a film verzióhoz folytatás készül, már nagyon régóta sejteni lehet. Először a Szex és New York 2008. májusi angol és amerikai premierje után (még a magyarországi bemutató előtt) kezdtek szállingózni a pletykák, majd 2008. novemberében az egyik főszerepet, a férfifaló Samantha Jonest játszó Kim Cattrall is bejelentette, hivatalosan, a stúdió részéről azonban csak idén áprilisban erősítették meg a közlést. A tervek szerint a Szex és New York 2-t 2010. május 28-án mutatják be az Egyesült Államokban. 
 
 
wenn
2009.07.30
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
18:15
Szájkosaras kosaras - Kutyaütő csodacsatár
amerikai családi vígjáték, 2002
18:15
Az angyalok is esznek babot
olasz-francia-spanyol akcióvígjáték, 1973
18:15
Örök kaland
amerikai romantikus filmdráma, 2002
18:20
Jégvarázs 2.
amerikai animációs film, 2019
18:20
A galaxis őrzői vol. 2.
amerikai sci-fi, 2017
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.