Kedvenc helyek

Sebők János: Az utolsó dalt a halál játssza

Sokan mondták (mondtuk) már sokakra, hogy ha időben meghaltak volna, ikonná válhattak volna. Sebők János könyve, mely A rocktörténet legbizarabb bűnesetei, rejtélyei alcímet viseli, épp azoknak a zenészeknek ered nyomába, akiknek sikerült összehozniuk a korai halált, mitöbb, máig tisztázatlan körülmények között távoztak el - Presley-től Cobainig.
Vidámnak semmiképp sem vidám a téma, de kétségtelenül nagyon érdekes. Hiszen ki az, akit nem izgat, hogy pontosan mi is történ(hetet)t ikonjainkkal azelőtt és azután, hogy elhagyták porhüvelyüket, különösen, ha valóban máig megfejtetlen rejtély övezi halálukat.

Sebők János könyve minden fellelhető információt összegyűjt a már lezárt (a könyv első fele, a Mindhalálig rock and roll - Lezárt ügyek) és a legnagyobb valószínűség szerint örökre nyitva maradó ügyekről (a könyv második felében, a Baleset, gyilkosság, öngyilkosság? - Pótnyomozások szekcióban).

Szó esik Freddie Mercury-ról, John Lennonról, Jim Morrisonról, Sid Vicious-ról, Jimi Hendrixről, Tupac Shakurról, Notorious B.I.G.-ról, Brian Jones-ról, Jerry Lee Lewis-ról és Kurt Cobainről is.
 
Jó szórakozást!
siráj
2009.08.04
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.