Műugró Országos Bajnokság

Budapest, Margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszoda, 2009. augusztus 15 - 16.
Az idei Műugró Országos Bajnokság kísérőprogramjaként augusztus 15-én nemcsak a hazai élvonal profi csobbanóit csodálhatjuk a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda lelátóiról, hanem „Sztár-Ugróknak” is drukkolhatunk.
Augusztus 15-én a Magyar Műugró Szövetség által rendezett Országos Bajnokságon a magyar műugrást, szinkronúszást, illetve gumiasztal sportágat népszerűsítő, non profit rendezvény is színesíti majd a hétvégét. Egy igazi, grandiózus vízishow-ra készülhetünk sok-sok meglepetéssel, látványos bemutatókkal, zenével és táncosokkal fűszerezve.
 
Ezen a napon sztárvendégei is lesznek az eseménynek, ám ők nem a lelátóról tapsolnak majd a tehetséges sportolóknak, hanem beállnak az ugrók közé. A Sztár-Ugró verseny résztvevői között köszönthetjük Katus Attilát, Szentgyörgyi Rómeót, Molnár Andreát, Fésüs Nellyt, Polgár Krisztinát, Szabó Patríciát, Szakál Miklóst és a Rippel-fivéreket is. 
 
A sztárok persze nem csak a versenyen indulnak majd, a szervezők több meglepetéssel is készülnek, így eshet meg például, hogy Katus Attila és Molnár Andrea ismét táncra perdül, ezt azonban igencsak különös helyen teszik...
 
 
 
 
2009.08.10
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.