Kedvenc helyek

Jet: ájultan esett össze az énekes a Sziget-fellépés előtt

A Sziget fesztiválon pénteken fellépő ausztrál zenekar frontemberét koncertről szállították kórházba kedden.
A Jet a londoni Hard Rock Caféban lépett fel hétfőn, de nem sokat játszhatott probléma nélkül, néhány perc után a zenekar frontembere, Nic Cester eszméletlenül terült el a színpadon. Bár gyorsan magához tért, és folytatta a show-t, nem sokkal később újra elvesztette az eszméletét, majd az orvosi stáb kezelésbe vette és egy kórházba szállították. A zenekar az énekes nélkül is befejezte a koncertet, háromtagú felállásban játszva a számokat.

Az orvosok megállapították, hogy Cester ájulását gyomorbántalmai, az ezzel összefüggő alacsony vérnyomás, akut hányás, és az így kialakult dehidratáció okozta. A frontember már a fellépés előtt egész nap rosszul érezte magát, de ragaszkodott hozzá, hogy fellépjen a rendezvényen.

A doktorok még kedden is a kórházban tartották, s végül engedélyezték, hogy szerdán akusztikus koncertet adjon Londonban a zenekarral. Egyelőre hivatalosan nem jelentették be, hogy egy koncert is elmaradna, de nagy kérdés, hogy a frontember milyen állapotban lesz a szigetes fellépés idejére...NME
2009.08.12
|


Játék
A kiállítás egy különleges korszak, a kommunista kultúrpolitika legendás „Három T”-s időszakának mindennapjait mutatja be a kor legnagyobb hazai művészeinek munkáján keresztül.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.