Farrell-lel pótolják Deppet?

Mint arról a napokban beszámoltunk, kiderült, hogy az eredeti tervektől eltérően Johnny Depp nélkül forgatják le Terry Gilliam újrakezdett Don Quijote-projektjét. A legújabb hírek szerint A Karib-tenger kalózai-filmek sztárját valószínűleg Colin Farrell fogja helyettesíteni.
Gilliam kalandos sorsú filmje, a The Man Who Killed Don Quixote többszöri nekifutás után 2000-ben kezdett el forogni, de a stáb sorozatos szerencsétlenségek (árvíz formájában érkező természeti katasztrófa, illetve az egyik főszerepet játszó Jean Rochefort súlyos betegsége) miatt pár nap munka után leállni kényszerült. 
 
Nyolc évvel később a direktor bejelentette, hogy folytatni kívánja a félbehagyott alkotást, ám nemrégiben kiderült, hogy egyeztetési problémák miatt Rochefort után újabb sztár, Johnny Depp is kimarad, mivel túl sok filmre kötötte le magát, így nem tud részt venni a jövő tavasszal (újra)kezdődő forgatáson. 
 
Egy bennfentes szerint pedig Gilliam Colin Farrellre vetett szemet Depp helyetteseként. „Terry nagy rajongója Colinnak, és úgy érzi, ő az egyetlen azon kevesek közül, akik Johnny lába nyomába érhetnek” – nyilatkozta egy forrás a brit Daily Expressnek. 
 
A rendező egyébként dolgozott már korábban az ír színésszel, méghozzá a The Imaginarium of Doctor Parnassus című filmen, melyben Farrell, Depp és Jude Law helyettesítették a mű forgatása közben elhunyt Heath Ledgert oly módon, hogy Ledger emléke előtt tisztelegve a vele felvett jelenetek is bekerültek a filmbe, majd a cselekmény egy pontjától a három helyettes formálta meg a szóban forgó karakter különböző megtestesüléseit. 
 
 
wenn
2009.08.13
|


Film premierek

Erdei boszorkány - Tűzpróba

cseh-dán-magyar-norvég fantasy, 90 perc, 2018

Undipofik

amerikai-kínai animációs film, 87 perc, 2019

John Wick: 3. felvonás - Parabellum

amerikai akciófilm, 130 perc, 2019

Szívek királynője

dán-svéd filmdráma, 127 perc, 2019

Éter

lengyel-litván-magyar-olasz-ukrán történelmi dráma, 118 perc, 2018
Játék
Bizet klasszikus operája, a Carmen táncfantáziaként született újjá.
Filmek a TV-ben
18:10
18:30
Rocky
amerikai filmdráma, 1976
18:35
Pókember
amerikai akciófilm, 2002
18:40
A szentfazék
amerikai életrajzi film, 1998
18:50
Teheráni tabuk
námet-osztrák animációs film, 2017
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.