Farrell-lel pótolják Deppet?

Mint arról a napokban beszámoltunk, kiderült, hogy az eredeti tervektől eltérően Johnny Depp nélkül forgatják le Terry Gilliam újrakezdett Don Quijote-projektjét. A legújabb hírek szerint A Karib-tenger kalózai-filmek sztárját valószínűleg Colin Farrell fogja helyettesíteni.
Gilliam kalandos sorsú filmje, a The Man Who Killed Don Quixote többszöri nekifutás után 2000-ben kezdett el forogni, de a stáb sorozatos szerencsétlenségek (árvíz formájában érkező természeti katasztrófa, illetve az egyik főszerepet játszó Jean Rochefort súlyos betegsége) miatt pár nap munka után leállni kényszerült. 
 
Nyolc évvel később a direktor bejelentette, hogy folytatni kívánja a félbehagyott alkotást, ám nemrégiben kiderült, hogy egyeztetési problémák miatt Rochefort után újabb sztár, Johnny Depp is kimarad, mivel túl sok filmre kötötte le magát, így nem tud részt venni a jövő tavasszal (újra)kezdődő forgatáson. 
 
Egy bennfentes szerint pedig Gilliam Colin Farrellre vetett szemet Depp helyetteseként. „Terry nagy rajongója Colinnak, és úgy érzi, ő az egyetlen azon kevesek közül, akik Johnny lába nyomába érhetnek” – nyilatkozta egy forrás a brit Daily Expressnek. 
 
A rendező egyébként dolgozott már korábban az ír színésszel, méghozzá a The Imaginarium of Doctor Parnassus című filmen, melyben Farrell, Depp és Jude Law helyettesítették a mű forgatása közben elhunyt Heath Ledgert oly módon, hogy Ledger emléke előtt tisztelegve a vele felvett jelenetek is bekerültek a filmbe, majd a cselekmény egy pontjától a három helyettes formálta meg a szóban forgó karakter különböző megtestesüléseit. 
 
 
wenn
2009.08.13
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:10
Nele Berlinben
német romantikus vígjáték, 2015
18:35
Willow
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Az igazság nevében
amerikai akciófilm, 2002
18:50
A mélybe
francia romantikus film, 2017
18:55
Kedves John!
amerikai romantikus filmdráma, 2010
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.