Visszatér Beckinsale az Underworld-franchise-hoz?

Mint azt nemrégiben a filmeket gyártó és forgalmazó Screen Gems és Sony stúdió közölte, az Underworld negyedik részét is leforgatják – sőt ezzel egy új trilógiát indítanak útjára a franchise-on belül.
Kate Beckinsale volt az első két Underworld-film, az Underworld és az Underworld: Evolúció sztárja, ám a harmadik részben, az Underworld - A vérfarkasok lázadásában már nem volt benne, annak ellenére, hogy a film egyik forgatókönyvírója és producere, illetve a két korábbi darab rendezője a színésznő férje, Len Wiseman
 
A vérfarkasok lázadásának főszereplőnője Michael Sheen oldalán Beckinsale helyett a sokkal kevésbé ismert, szintén brit Rhona Mitra lett, míg a Van Helsing és az Elhagyott szoba sztárja csak a korábbi Underworld-filmekből bevillanó rövidke jelenetekben jelent meg mint Selene, a gyönyörű vámpírharcos. Mivel azonban úgy hallotta, hogy az Underworld 4-et 3D-ben forgatják majd, a hírek szerint ismét részt kíván venni a projektben. 
 
Az értesülés egy kifejezetten horrofilmekre specializálódott site-tól, a BloodyDisgusting.com-tól származik, melynek szerkesztői azt is tudni vélik, hogy az újabb Underworld-filmet 2011. januárjában mutatják be a mozik. Az Underworld ötödik és hatodik részének részleteiről még nem áll rendelkezésre információ. Ami viszont biztos, hogy Kate Beckinsale-t legközelebb a magyar mozikban október 15-én debütáló Vakító fehérség című képregény-adaptációban láthatjuk, melyről részleteket korábbi hírünkben közöltünk. 
 
 
wenn
2009.08.15
|


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
18:20
A férfi mögött
amerikai film, 2017
18:40
Tripla kilences
amerikai akciófilm, 2016
18:45
A rodeós
amerikai film, 2018
18:50
Farkangyal
amerikai vígjáték, 1991
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.