Margit Patrícia Eszter: A zsidó menyasszony

Történet egy pesti lányról, aki hosszú, viszontagságokkal teli utat bejárva végül megtalálja önmagát és belső békéjét. Fejlődésregény vagy inkább romantikus olvasmány vallással és misztikummal fűszerezve? Mindenki döntse el maga.
A sztori
 
A kilencvenes évek közepén járunk, a főszereplő Dallos Saci pesti egyetemista, aki szabadidejében egy zenekarban énekel, bulizik, drogozik és csupa felszínes kapcsolat veszi körül. Élete első szerelme, Belga hatására elkezdi érdekelni a múltja, a családja, zsidósága, melyet addig igyekeztek elfelejtetni vele, de egyelőre nem érkezik el a várt megnyugvás és boldogság. Sok szenvedés és bizonytalanság után kiköltözik Izraelbe és komolyan elkezd foglalkozni saját származásával, hitével, identitásával és közben igaz barátokra talál. 
 
Tetszeni fog, ha... 
 
nyitott vagy a spiritualitásra, szeretnél többet megtudni a zsidó vallásról, vagy egyszerűen csak kikapcsolódnál kicsit egy olvasmányos, izgalmas történettel. 
 
Ki az a Margit Patrícia Eszter? 
 
Fiatal újságíró és szociológus, első könyve A zsidó menyasszony. Vallással kapcsolatos tanulmányait Izraelben végezte, végül New Yorkban telepedett le, ma is ott él és egy spirituális közösség vezetője. 
 
Konkrét könyvek, 3499 Ft 
 
 
 
Pédé
2009.08.24
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.