Sarandon is tőzsdecápa lesz

Susan Sarandon is csatlakozik a jelenleg is készülő folytatásfilm, a Tőzsdecápák második része, eredeti címén a Wall Street 2: Money Never Sleeps stábjához.
A hírek szerint a színésznő – aki még tárgyalásokat folytat a filmet gyártó 20th Century Foxszal – a Shia LaBeouf által megformálandó karakter, egy fiatal bróker édesanyját fogja játszani Oliver Stone rendezésében. 
 
A Tőzsdecápák 2. cselekménye szerint ismét a Michael Douglas játszotta Gordon Gekko befolyása alá kerül egy újabb fiatal bróker. Mint arról korábban beszámoltunk, valószínűleg az előző film zöldfülű protezsáltját alakító Charlie Sheen is megjelenik a folytatásban, ahogy édesapja, Martin Sheen is (aki a filmben is az apját keltette életre). 
 
A filmben benne van még Frank Langella is, ő LaBeouf figurájának mentorát formálja meg, a fiatal brit színésznő, Carey Mulligan pedig a hírek szerint Gordon Gekko lánya (egyben LaBeouf karakterének jegyese) lesz. 
 
Egyes értesülések szerint a Tőzsdecápák 2-ben Josh Brolin is szerepet kapott (a projektből egyeztetési okok miatt távozott Javier Bardem helyére került be), de ezt mindezidáig még nem erősítették meg a produkció részéről. A forgatás napokon belül, szeptemberben kezdődik New Yorkban, a film amerikai bemutatóját 2010. április 23-ra ígérik. 
 
Susan Sarandon egyébként jelenleg a You Don’t Know Jack című, az HBO gyártásában készülő életrajzi filmet forgatja (amint arról korábban már írtunk, a mű a Dr. Halálként ismert Jack Kevorkianról, az eutanázia élharcosáról szól). A színésznőt legközelebb a Komfortos mennyországban (The Lovely Bones) láthatjuk, a magyar mozikban 2010. januárjában. 
 
Az Alice Sebold magyarul is olvasható bestsellere alapján Peter Jackson rendezésében készült film kamasz hősnőjét megerőszakolják és megölik, s ezután a mennyországból figyeli, hogyan boldogul a családja, és mi történik a gyilkossal. Az alkotásban Sarandon a nagymamát játssza, mellette szerepel még a műben Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Stanley Tucci és Saoirse Ronan is. 
 
 
variety.com
2009.08.27
|


Film premierek

Übergáz

amerikai akcióvígjáték, 93 perc, 2019

Együtt megyünk

francia vígdráma, 132 perc, 2019

Szerelem második látásra

francia vígjáték, 117 perc, 2019

Szupercella 3.: Az Ördögverem

amerikai akciófilm, 97 perc, 2019
Játék
Válogatás az elmúlt öt esztendő kimagasló hazai építészeti eredményeiből.
Filmek a TV-ben
18:05
Szombat esti frász
amerikai-kanadai vígjáték, 1991
18:10
Derült égből
német krimi, 2017
18:15
Kétely
amerikai filmdráma, 2008
18:15
Vanília égbolt
amerikai romantikus dráma, 2001
18:15
Veszélyes szomszédok
amerikai thriller, 2017
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.