HUNG - Neki áll a zászló

Hung, amerikai vígjátéksorozat, 2009
HBO, kedd, 21.30 (ism.: vasárnap, 22.10), HBO2, szerda, 22h

Gyakran mondjuk viccelődve, hogy nem a méret a lényeg… Ray Drecker valószínűleg nem így vélekedik, számára ugyanis átlagon felüli férfiassága jelenti az egyetlen kiutat reménytelen (anyagi) helyzetéből. Az HBO saját gyártású vígjátéksorozata, a HUNG - Neki áll a zászló 2009. október 6-tól látható az HBO műsorán.
Évekkel ezelőtt Ray Drecker (Thomas Jane) tehetséges sportoló volt a középiskolában, népszerűségnek örvendett, és - legalábbis látszólag - sikeres jövő előtt állt. Ma azonban középkorú középiskolai tanárként és az iskolai kosárlabdacsapat edzőjeként alulfizetett, biztosítása nincs, és teljesen magába roskadt, húsz évi házasság után ugyanis felesége, Jessica (Anne Heche) lelépett a bőrgyógyászával. Majd miután egy tűzvész során csaknem teljesen leégett a szüleitől örökölt, és amúgy is „lepukkant” detroiti otthona, Ray elérte élete abszolút mélypontját… Az egyébként vele élő két iker gyermeke (Charlie Saxton és Sianoa Smit-McPhee) elköltöztek az anyjukhoz és annak tisztaságmániás férjéhez.
 
Magányos, teljesen padlón van, így kifogyva az ötletekből Ray ellátogat egy helyi önsegítő körbe, amelynek az a vezérelve, hogy mindenki találja meg a saját „sikerének a kulcsát”, amivel pénzt csinálhat. Az első alkalom nem sikerül túl szerencsésen… ám az ex-szeretőjével, a mellesleg költőnőnek készülő Tanyával (Jane Adams) való nem túl reményteljes találkozás után Ray nagy felfedezést tesz… 
 
Kilátástalan helyzetében gyakran kétségbeesett lépésekre szánja el magát az ember. Így tesz Ray is. A deréktól lefele jól ellátott férfi elhatározza, hogy „legbecsesebb vagyontárgyából” kovácsol előnyt, bízva abban, hogy így végre meg tudja csinálni a szerencséjét. Tanya segítségével - aki váratlanul Ray stricijének lépteti elő magát - a férfi ismeretlen vizekre evez, valójában dzsigolónak állva (amolyan férfi kísérőként) megpróbálja ellensúlyozni a hétköznapi nehézségeket egy olyan kiszámíthatatlan és egyszer fenn-egyszer lenn vállalkozással, amiről szinte semmit nem tud - ám adottságát egyedülálló módon képes kiaknázni. 
 
A Detroit gazdasági nehézségekkel küzdő külvárosában forgatott sorozat alkotói, Dmitry Lipkin (a „The Riches” alkotója) és Colette Burson, fekete humorral fűszerezve mutatják meg egy olyan férfi küzdelmét, aki megpróbál felülkerekedni a személyes kudarcain, amelyeknek a gondokkal küzdő gazdasági helyzet sem kedvez. 
 
2009.09.18
|
(18 kép)


Filmek a TV-ben
23:00
Vaksötét
amerikai horror, 2016
23:05
Az a nap a tengerparton
angol romantikus film, 2017
23:15
Desperado
amerikai akciófilm, 1995
23:30
Egy boltkóros naplója
amerikai romantikus vígjáték, 2009
23:35
Donyeci történetek
ukrán film, 2018
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
23:00
Croodék hajnala
II. évad, 5. rész: Cudáknak szeretettel
23:00
Thomas, a gőzmozdony
IX. évad, 14. rész
23:10
Pat, a kutya
2017, I. évad, 4. rész: Kukackatasztrófa
23:12
Thomas, a gőzmozdony
IX. évad, 15. rész
23:15
Maggie és Bianca - Divatból jeles
I. évad, 3. rész: Kezdődik az iskola
Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.