Musical készül A család kicsi kincséből

A legújabb hírek szerint színpadi musicallé adaptálják a szívmelengető-kacagtató családi road-movie-t, a korábban Oscar-díjjal is jutalmazott A család kicsi kincsét.
A 2006-os film alapján William Finn Broadway-zeneszerző, James Lapine rendező és Ted Sperling karmester készül Floridában színpadi projektet fejleszteni, sőt ha a darab ott sikeresnek bizonyul, a későbbiekben az alkotók a Broadwayre is elvinnék. 
 
A Toni Collette, Greg Kinnear és Steve Carell főszereplésével készült tragikomédia egy diszfunkcionális családról szól, melynek tagjai (egy mocskos szájú, drogos, szexőrült nagyapa, egy sikertelen öngyilkossági kísérlet után lábadozó nagybácsi, egy kissé megszállott apa, egy némasági fogadalmat tett kamaszfiú és egy hozzájuk képest viszonylag normálisnak tűnő háziasszony anya) állandóan lerobbanó Volkswagen buszukkal egy kaliforniai gyermekszépségversenyre viszik a csúnyácska 8 éves kislányt, Olive-ot. 
 
A film 2007-ben két Oscar-díjat is elnyert: a nagypapát játszó Alan Arkint mint a legjobb férfi mellékszereplőt díjazták, de A család kicsi kincse forgatókönyvírója, Michael Arndt is hazavihetett egy trófeát. 
 
Mint arról korábban hírt adtunk, folyamatban vannak a Pókember című film alapján készülő színpadi musical munkálatai is, sőt nemrégiben a Bridget Jones-filmek regényeredetijeit jegyző írónő, Helen Fielding is bejelentette, hogy már két éve dolgozik egy Bridget Jones-musical megírásán. 
 
 
wenn
2009.09.23
|


Film premierek

Solo: Egy Star Wars-történet

amerikai sci-fi, 135 perc, 2018

A fa alatt

izlandi vígjáték, 89 perc, 2017
Játék
A darab írója, a nemrégiben elhunyt Anat Gov hazájában, Izraelben igen népszerű szerző volt, Magyarországon azonban csak mostanában kezdik felfedezni.
Filmek a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
18:05
Egyesült Királyság
amerikai-angol filmdráma, 2016
18:10
Második nekifutás
kanadai romantikus filmdráma, 2016 (feliratos)
18:15
A boldogító igen, vagy nem
amerikai-kanadai romantikus vígjáték, 2004
18:20
Deja vu
amerikai thriller, 2006
18:40
A döntő szavazat
amerikai vígjáték, 2008
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.