Macskajáték

Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad, május 22. 19:00
Csajos eszmecsere a pasikról, rajongás, hódítás, szerelmi háromszög, megcsalás, féltékenység.
Ilyenekről szól Örkény István színműve. Százszor feldolgozott és ezerszer átélt szituációk. Csakhogy a főszereplők ezúttal nyugdíjasok: Orbánné, volt zenetanár, aki az opera egykori csillagába, Csermlényi Viktorba szerelmes, és Németországban élő, tolószékes testvére, Giza. A két nő naponta beszél egymással, és míg egyikük a halálra készül, a másiknak 180 fokos fordulatot vesz az élete.
 
A groteszk nagymestere zseniálisan találja meg az egyensúlyt a komikus és a tragikus helyzetek között, bár vannak pillanatok, amikor a mérleg nyelve erőteljesen kibillen valamelyik irányba. Mert aki élni és égni akar egy bizonyos koron túl, arra nálunk még mindig furcsán néz a többség. Az előadás főszereplője Pogány Judit.
2009.09.25
|


Játék
Úgy bulizz, mintha a munkahelyed múlna rajta az év legemlékezetesebb vígjátékában! Mikor egy mindenbe belekontárkodó ügyvezető (Jennifer Aniston) elhatározza, hogy megszünteti a cég egyik rosszul menő szárnyát, az azt vezető öccse (T.J. Miller) úgy érzi, hogy ezt nem hagyhatja annyiban.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.