Zack és Miri pornózik

est.hu:
7/10
|
olvasói
6/10 (2)
Az elmúlt évek vígjáték-felhozatalába üde színfoltot hozott a nyálas esküvői romkomok és spermás kamaszkomédiák közé precízen bekalibrált zsáner, az ivarérett férfi nézőket célzó szexkom: a hormonzavaros Apatow-opusok farvizén idén a hullám hajdani éllovasa is visszatért anyaműfajához, hogy bizonyítsa 15 esztendeje töretlen állóképességét.
Kevin Smith a View Askew-univerzumában játszódó szexuális eszmecserefilmjei (Shop-stop; Képtelen képregény) után ezúttal vadonatúj szereplőkkel, vadidegen terepen érvényesíti szokásosan vérbő verbális humorát, eleven atmoszférateremtő képességét és olthatatlan Star Wars-rajongását. Furcsa kisvárosi hőspárosa, a gimnáziumi tortúrák óta szigorúan baráti kapcsolatot ápoló Zack és Miri a közüzemi számlatartozások és a tízéves érettségi találkozó masszív kudarcélményének kettős nyomására úgy döntenek, amatőrpornót forgatnak magukról a helyi kávézó infrastruktúráját és a környékbeli deviánsok közreműködését igénybe véve: a triplaikszes filmkészítés kemény kihívásai azonban a vártnál komolyabb érzelmi próba elé állítják őket.
 
Smith egyfelől szőrös tökű profihoz méltón teljesíti a műfaj és a pornóforgatós tematika elvárásait (a kötelező meleg figura zseniális, az elmaradhatatlan valódi szexikont pedig maga a legendás Traci Lords képviseli), másfelől romantikus szakmai elfogultsággal mutatja be a filmkészítés közösségformáló erejét (ami nem igazán tartozott a Spermafióka vagy a Cukrosnéni főbb erényei közé). Friss műve egyszerre bájos szerzői önvallomás és érett párkapcsolati eszmefuttatás – igazi felnőttfilm a kifejezés ritkábban használt értelmében.
 
DD 5.1-es angol, magyar hang van, extrák nincsenek. 
vadalma
2009.10.07
|
Zack and Miri Make a Porno
amerikai vígjáték, 102 perc, 2008
Az anyagi bajba sodródott lakótársak pornófilm forgatására adják fejüket, és szépen lassan egymásra találnak. Botrányosan vicces film a Shop-stop rendezőjétől.
Rendező:

Kevin Smith

Színész:

Seth Rogen
(Zack)

Elizabeth Banks
(Miri)

Justin Long
(Brandon)

Jason Mewes
(Lester)

Brandon Routh
(Bobby Long)

Tom Savini
(Jenkins)

Jeff Anderson
(Deacon)

Katie Morgan
(Stacey)

Traci Lords
(Bubbles)

Forgalmazza: Budapest Film

Műsoron a TV-ben

Film Cafe
 2019.09.20., péntek, 01:30

Kapcsolódó cikkekFilm premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
18:10
18:15
Fivérek
holland film, 2017
18:20
Sirály
amerikai vígjáték, 2018
18:20
Ed Wood
amerikai életrajzi film, 1994
18:30
Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?
amerikai akcióvígjáték, 1995
Mától a mozikban az Ad Astra, ennek apropóján exkluzív interjunk a Pesti Estben és az est.hu-n. Link bióban, kedvcsináló sztoriban! #bradpitt #adastramovie #bradpittinterju
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.