Fűrész-maraton

Budapest, Corvin, 2010. március 21. 12:00
Fűrész-maratont szervez a radiocafé 98.6, a Corvin mozi és a Budapest Film támogatásával, melynek során az összes eddig elkészült Fűrész-filmet (még a legújabb, hatos sorszámú darabot is) megnézhetjük – méghozzá ingyen!

Linkek

A részvétel annál is inkább javallott, mivel megérkezik a tortúrafilmes franchise legfrissebb része is, amit csak egyetlen alkalommal vetítenek le moziban. A sorozat bírálóinak véleménye (és a látszat) ellenére pedig a Fűrész jelenség több, mint a puszta kegyetlenkedések öncélú bemutatása – például egy igencsak csavaros és szorosan egymásra épülő sztori; nem árt tehát, ha a Fűrész VI. megtekintése előtt felfrissítjük egy kissé a korábbi kínzásokat (hisz néző a fenekén, aki anélkül értette például a negyedik opust, hogy kívül-belül, oda-vissza ismerte volna a Fűrész-univerzum addigi történéseit). 
 
Mikor a(z akkor még sorszám nélküli) Fűrész 2004-ben (hazánkban 2005. elején) kijött, senki (a nézőket, az alkotókat és a gyártókat is beleértve) nem számított a folytatásra, ami azonban a nem várt, masszív siker miatt mégis megérkezett – még szám szerint ötször. A részek pedig – az egyetlen frappáns csavarra épülő nyitódarab után – egyre bonyolultabbak, összetettebbek és természetesen erőszakosabbak lettek. A lassanként moralizálásba és szürreálbrutáliába forduló sorozat alkotóinak ígérete szerint a legdurvább nyilván a hatodik rész lesz, melyben a a véres játék újra beindul, a halálos csapdák ismét működésbe lépnek, a halottnak hitt figurák pedig valamilyen formában megint visszatérnek. Az a hír pedig valószínűleg már senkit nem fog megrázni, hogy – micsoda váratlan fordulat! – 2010-ben érkezik a Fűrész VII. 
 
Ha azzal még nem is, az összes már elkészült résszel kedveskedik a március 21-i Fűrész-maraton, amikor is a fővárosi Corvin moziban ájulásig nézhetjük kedvenc tortúrafilmjeinket. Az ismerkedést a sorozattal a vállalkozó szelleműek akár ez alkalommal is elkezdhetik, hiszen bármennyi vetítésen ott lehetünk. Ha részt akarunk venni az ingyenes vetítés-sorozaton, nincs más teendőnk, mint regisztrálni a radiocafé online regisztrációs oldalán, minden filmre külön. A regisztrációhoz szükséges jelszavakat a radiocafé 98.6 adásában fogjuk elmondani a maraton hetében napokra bontva, március 16-20. között.
 
Regisztrációs oldal: www.radiocafe.hu/mozicafe
A login név minden esetben "furesz" lesz! A regisztráció március 16-án indul!
 
 
 
2010.03.01
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.