Kedvenc helyek

Charlie Winston: Hobo

olvasói
(0)
Ha az év legmegdöbbentőbb és egyben legerőteljesebb bemutatkozását keresnénk, nem kellene tovább kutatnunk, mert az már - tulajdonképpen a tavalyi év végén - megszületett. Charlie Winston és az ő Hobo című debütalbuma minden kétséget kizáróan 2009 egyik (ha nem a) legjobb nagylemeze.
Akinek nem volt szerencséje belefutni a két klipes sikerdalba (In Your Hands, Like A Hobo) legkésőbb a nyár elején, hogy azok a legforróbb hónapok élményeinek soundtrack-jéül szegődhessenek, sajnálhatja, de ne essen kétségbe: az ősz hangulataihoz is tökéletesen passzol majd a "hobó-életérzés", az legalábbis garantált, hogy e taktusokat egyhamar nem ütik ki a fejedből más dallamok.

Érdekes, hogy a franciák már a tavalyi év végén lecsaptak a fickóra, és az egész világot alaposan beelőzve gyorsan meg is jelentették az albumot, így ők már egy bő fél éve rajonghatnak az ijfú brit dalszerző-zongorista-gitáros-énekes dalaiért - Európában és Amerikában azonban csak most jelenik meg hivatalosan a korong.

Blues-os, dixie-s, gypsy-s popzene ez sok gitárral, zongorával, szájharmonikával, csodálatos szövegekkel és énektémákkal.

És monumentális fílinggel.
siráj
2009.10.15
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.