Végre DVD-n a Szex és New York-széria

A nagy várakozást követően, tizenegy év után december 2-án végre a magyar rajongók is a polcukra tehetik a sikeres sorozat teljes első évadának DVD-kiadását. A tizenkét részből álló első évad magyar szinkronnal és magyar felirattal is nézhető lesz.
Az 1998-ban kezdődő, mára kultikussá vált Szex és New York volt talán az első olyan sorozat, amely a nők szemszögéből szókimondóan, minden gátlástól mentesen tárgyalta ki a nők és a férfiak közti kapcsolatokat (egészen konkrétan például a szexualitást is). A hat évadot megélt szériában a négy barátnő, Carrie, Samantha, Miranda és Charlotte az életük leagpróbb, legintimebb élményeit is a legnagyobb őszinteséggel osztják meg egymással. 
 
A Sarah Jessica Parker által megformált újságírónő, Carrie Bradshaw történetei az egész világon hatalmas sikert arattak, csakúgy, mint az általa viselt ruhák. Egészen eddig azonban a sorozat elérhetetlen volt a magyar rajongók számára, hiszen hazánkban még nem adták ki DVD-n (csak a Szex és New York 2008-as mozifilm változata jelent meg 2008. októberében). 
 
Mint arról korábban már beszámoltunk, további örömhír a Szex és New York-rajongók számára, hogy javában zajlik a moziváltozat második részének forgatása. A jól ismert színészek (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth stb.) mellett pedig olyan sztárok tűnnek fel az új filmben, mint Liza Minnelli (aki állítólag saját magát játssza) vagy Penélope Cruz. Sőt egyes, meg nem erősített értesülések szerint a folytatás flash-back jeleneteiben Miley Cyrus fogja megformálni a fiatal Carrie Bradshaw-t. 
 
 
IC Press
2009.10.23
|


Film premierek

Családi bunyó

amerikai-angol vígjáték, 108 perc, 2019

Itt járt Britt-Marie

svéd filmdráma, 94 perc, 2019

Apró mesék

magyar thriller, 112 perc, 2019

Szabadúszók

francia vígdráma, 122 perc, 2018

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019
Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Filmek a TV-ben
21:00
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
21:00
Gengszterosztag
amerikai akciófilm, 2013
21:00
Utazás a Föld középpontja felé
amerikai kalandfilm, 2008
21:00
Mary Shelley: Frankenstein
amerikai-angol thriller, 1994
21:00
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.