Rekordot döntött a Zombieland

A Zombieland című, Woody Harrelson főszereplésével forgatott horrorkomédia a legtöbbször letöltött film címének büszke tulajdonosa: októberi amerikai bemutatója óta több mint egymillióan töltötték le illegálisan az internetről.
Habár az internetes filmkalózkodás elvileg a filmesek egyik legnagyobb ellensége, a Zombieland alkotói mégis örülnek rekordjuknak. Rhett Reese, a gyilkos vígjáték társ-forgatókönyvírója például kifejezetten köszönetet szeretne mondani az illegális letöltögetőknek. 
 
„Tévedés, hogy elkeserednénk amiatt, hogy milyen sokan nézik meg potyán a filmünket. A stúdió tisztában van azzal, hogy hányan lopják meg naponta. Az óriási érdeklődés a döntő érv azonban amellett, hogy valóban szükség van a Zombieland 2-re!” – nyilatkozta az író. 
 
A letöltések magas száma is bizonyítja egyébként, hogy a zombis horrorkomédia egyre inkább kultuszgyanús. A Zombielandet azonban azért szép számmal nézték meg a közönség tagjai legálisan, filmszínházban is: mint arról korábban beszámoltunk, bemutatásának első hétvégéjén 25 millió dolláros eredménnyel az észak-amerikai jegybevételi toplista első helyezettje lett. 
 
A hazánkban november 26-án bemutatandó film sztorija szerint a világot elárasztották a zombik, az emberek kihalófélben vannak; ebben a nehéz helyzetben négy ember (egy férfi, egy fiatalember, egy fiatal nő és egy kislány) egy csapatot alkotva próbál mindent bevetni a túlélés érdekében. Az írók mellett pedig már a színészek is (Harrelsonon kívül Emma Stone, Jesse Eisenberg és Abigail Breslin) elkötelezték magukat a folytatás mellett, sőt a hírek szerint már el is készült az új forgatókönyv vázlata. 
 
 
IC Press
2009.11.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.