Az Utolsó óra a Jövőnk öröksége

Budapest, Fonó Budai Zeneház, 2009. november 25. 18:00
Rendhagyó és ingyenes Utolsó óra táncházra kerül sor november 25-én a Fonóban. Kezdők és haladók egyaránt bátran részt vehetnek a rendezvényen, ahol a felvidéki Kürt Banda és az erdélyi Kalotaszeg All Stars húzza a talpalávalót.
Az esemény a Hagyományok Háza és a Fonó Budai Zeneház közös, a Jövőnk öröksége XX. ® XXI., az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmusok által támogatott projektjének nyitórendezvénye; a projekt célja a népzene és néptánc széles körben történő terjesztése, népszerűsítése és átörökítése a 21. század technikai színvonalán.
 
A program 18 órakor kezdődik kalotaszegi tánctanítással, kezdő és haladó csoportokban. A táncokat Fitos Dezső és Kocsis Enikő, illetve Valach Gábor és Baranyai Barbara tanítják. 20 órától koncert és táncház vár mindenkit, a zenét a Kürti Banda (Felvidék) és a Kalotaszeg All Stars (Erdély) szolgáltatja. 
2009.11.19
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.