Ez a Shrek lesz a végső?

Négynél megállunk – tudatta a DreamWorks stúdió, arra utalva, hogy a most befejezett rész után már nem terveznek több Shrek-filmet. A Shrek a vége, fuss el véle 3D-t (Shrek Forever After 3D) 2010. júliusában mutatják be a magyar mozik.
Négynél megállunk – tudatta a DreamWorks stúdió, arra utalva, hogy a most befejezett rész után már nem terveznek több Shrek-filmet. Erre persze azért nem muszáj mérget venni, mert gyanítani lehet, hogy ha a Shrek a vége, fuss el véle 3D (Shrek Forever After 3D) is akkora siker lesz, mint a széria korábbi darabjai, talán egy ötödik részre is futja. (Az első három Shrek összesen több mint 2,2 milliárd dollárt termelt.) 
 
Az új Shrek sztorija mindenesetre már nem titok. A Shrek a vége, fuss el véle 3D elején zöld barátunk már úgy érzi, elszállt fölötte az idő, ezért szerződést köt Démonpofával, aki azt ígéri, új kalandok várják. 
 
Ez igaz is, csakhogy nem úgy, ahogy Shrek elképzelte. Hirtelen egy alternatív Túl az Óperenciánban találja magát, ahol Démonpofa a király, ő soha nem találkozott szerelmével, Fionával, ráadásul üldözik az ogrékat. Shrek feladata tehát, hogy helyreállítsa a rendet. 
 
A filmet 2010. júliusában mutatják be a magyar mozik. Ám ezzel nem kell végérvényesen búcsút vennünk a Shrek világától, hiszen készülőben van a Shrek-filmek spin-offja, a Csizmás Kandúr is – igaz, ebben a műben a zöld ogre nem kap szerepet, annál nagyobb figyelem jut a Shrek 2. és 3. egyik mellékfigurájának, az eredeti verzióban Antonio Banderas hangján megszólaló harcias macskának. 
 
A Csizmás Kandúr pontos magyarországi bemutatójáról még nincsenek hírek, de az Egyesült Államokban a tervezettnél korábban, 2012. márciusa helyett már 2011. november 4-én a mozikba kerül. Azt eddig is lehetett tudni, hogy Don Csizmás „cicabarátnőjének” Salma Hayek kölcsönzi a hangját, időközben azonban újabb résztvevőt jelentettek be az alkotók: a Másnaposokból ismert Zach Galifianakis is szinkronizál majd a filmben, ő lesz Humpty Dumpty (Tojás Tóbiás) hangja. 
 
 
 
(UIP, IMDb) 
 
 
2009.12.10
|


Film premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:30
Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?
amerikai akcióvígjáték, 1995
18:40
A túlélő
amerikai háborús film, 2013
18:40
A függetlenség napja: Feltámadás
amerikai sci-fi akciófilm, 2016
18:45
Az U.N.C.L.E. embere
amerikai akcióvígjáték, 2015
18:50
A szépész és a szörnyeteg
amerikai vígjáték, 1997
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.