Marcipán cica meg az oroszlánság

koncert-mesejáték
Budapest, Budapest Bábszínház, 2009. december 31. 10:00
Gábor Éva képeskönyve nyomán - sok-sok zenével és a gyerekek tevékeny bevonásával - elevenednek meg a híres-neves, nagyravágyó kiskandúr kalandjai a bábszínpadon. A koncert-mesejáték elsősorban a 4-12 éves korosztálynak szól, de a szülők is élvezni fogják.
Mi történik a kényes-fényes, kotnyeles Marcipán cicával, mikor megtudja, hogy rokona az oroszlánnak? Királyi származása okán hódolatra szólítja fel a háziállatokat, a baromfiudvar lakóit. Ám nem éri be ennyivel: világgá megy, hogy tisztázza származását. Meg sem áll Afrikáig. A nagy rokont azonban siralmas helyzetben találja.
 
Tanácsára visszarepül az óhazába, és a cirkuszok sörényes sztárjával keres ismeretséget. Kalandos útja végén az Állatóvodába kerül. Itt döbben rá, hogy mindenütt jó, de legjobb otthon!  
 
És hirtelenül odahagyott otthonában várja az igazi meglepetés...
 
 
Írta: Gábor Éva és Zsámár Katalin; rendező: Urbán Gyula; zenészek: Zsámár Katalin és Gay Tamás; zene: Gay Tamás. A mesét életre keltő művészek: Hárai Ágnes, Bassa István, Domonkos Béla, Kazinczy Ildikó, Krista Anita, Szabó Lajos 
 
 
|


Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.