X-Faktor – Jövő ősszel az RTL Klub műsorán!

Magyarországra érkezik Anglia legsikeresebb énekes-tehetségkutató műsora! Az RTL Klub ugyanis megvásárolta a Simon Cowell nevével fémjelzett X-Faktor licenszét. A angol műsorban olyan nevek tűntek fel, mint Liona Lewis vagy Joe McElderry.
Biztos tehát, hogy rövidesen ismét elözönlik a válogatók helyszínét az önjelölt énekesek, akik ezúttal – a műsor eredeti szabálykönyvének megfelelően – különböző kategóriákban mérettetik majd meg tudásukat.
 
Az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki több, jobb, ismertebb és elismertebb lesz, mint mások. A sztárrá válás lehetősége tehát mindenki számára adott. A show legfőbb célja, hogy kivételes tehetségű énekeseket találjon, de emellett a külső megjelenés, a személyiség, a színpadi jelenlét és a tánctudás is fontos szerepet kap adásról-adásra. Az X-Faktor olyan leendő popcsillagokat keres, akikért nézők százezrei rajonganak, aki stílusával, egyéniségével, tehetségével alkalmassá válik arra, hogy sztár legyen. 
 
A magyar nézők számára újdonság lehet, hogy az X-faktorban három különböző kategóriában indulnak a jelentkezők: 16-24 évesek, 24 év felettiek, valamint duók vagy együttesek. Ahogy a Csillag születik esetében is, az összes induló egy előválogatáson vesz részt, ahol a műsorkészítők döntik el, kik azok, akik a zsűri előtt, a második castingon is bizonyíthatnak. Az innen továbbjutók egy felkészítő táborban vesznek részt, minden kategóriából a legjobbak. A táborozás során derül ki, hogy melyik kategóriának melyik zsűritag lesz az úgynevezett mentora, aki az adott csoport „felelőse” lesz. A zsűritagok külön-külön meghallgatják a versenyzőiket és a csoportok tagjait alaposan redukálják, ezek a produkciók szerepelnek az első élő show-ban. 
 
Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb tehetségkutató műsora, mindenhol, ahol eddig elindult, a nézettségi toplisták élére repült. Magyarországra még az amerikai premier előtt, 2010 őszén érkezik. 
 
(RTL Klub) 
 
2009.12.21
|


Filmek a TV-ben
21:30
Kszi, Simon
amerikai romantikus vígjáték, 2018
21:30
21:35
Kong: Koponya-sziget
amerikai fantasztikus akciófilm, 2017
21:50
Tétova félrelépők
francia romantikus film, 2012
21:55
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
21:10
Steven Universe
2013, 17. rész: Oroszlán 2: A film
21:10
Grizzy és a lemmingek
2016, 13. rész: Viszketés
21:15
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 19. rész: Chuggington Badge Quest 01
21:16
Grizzy és a lemmingek
2016, 14. rész: Szomjoltó
21:20
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 20. rész: Chuggington Badge Quest 01
Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.