Vérszomj (2000)

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Persze, hogyne zs mínusz kategóriás mű a javából, ilyen címmel mi más is lehetne. Azonban előbb csapnám le a kezem hentesbárddal, mint hogy idén még egy kutyás-macskás-télapós családi vígjátékot is bárki figyelmébe ajánljak.
Már csak azért is, mert a vígjáték – legalábbis a bohóctréfa – fogalmát ez az alkotás is maximálisan kimeríti, és teszi mindezt anélkül, hogy a képernyő előtt bárki is elhalálozna krónikus glicerinmérgezésben. 
 
Ginger tizenhat éves, koravén lány, aki titokban bizarr hobbit űz húgával, Brigitte-tel. Kivégzésekre utaló jeleneteket állítanak be és fényképeznek le. Nagylánnyá avanzsálásának hónapjában, egy teliholdas éjszakán Gingert farkas harapja meg. Néhány nap múlva furcsa változásokat észlel testén és viselkedésén. Brigitte segítséget kér egy drogokban jártas fiútól. Közeleg Halloween éjszakája és a végzetes telihold. A lányok egyre jobban félnek, mivel ahogy a napok telnek, már nem csak a környék kutyái fogynak vészesen. 
kirsch
2009.12.29
|
Ginger Snaps
amerikai-kanadai horror, 104 perc, 2000
Rendező:

John Fawcett

(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.