Én és én, meg a tehén

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Akad rá precedens, hogy felvilágosult mivoltom ellenére is visszasírom a sötét középkort pestisjárványostul, inkvizícióstul, kínzókamrástul egyetemben. Mindehhez voltaképpen nem is szükségeltetik más, mint egy hasonszőrű filmcím.
Értem én, a magyar változat munkatársai az Én és én, meg az Irén című Farelly-műre próbáltak utalni, ám ez már csak azért is elhibázott lépés volt, mert ha meggebedünk, sem fedezhetünk fel semminemű párhuzamot a szóban forgó filmmel. Ugyanakkor természetesen az én és én fordulat is teljességgel értelmetlen az adott környezetben. 
 
David Collins tipikus újgazdag férfi, aki erőlködés nélkül bármit megszerezhet. Barátnője, Sarah megelégeli semmittevését, és ultimátumot ad: két hónapot kap, hogy eldöntse, mit akar tőle és az élettől, vagy le is út, fel is út. Barátai persze a mérlegelés helyett a teljes testi bevetést javasolják. A naiv David rögtön kifogja a végzetes nőt, aki az orránál fogva vezeti, miközben az idő vészesen telik. Közben a jó barátokról is kiderül, hogy csak a tanácsadásban jeleskednek, a szerelmi életükkel ők sem dicsekedhetnek. 
kirsch
2010.01.12
|
Buying the Cow
amerikai romantikus vígjáték, 88 perc, 2002
Rendező:

Walt Becker

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.