Valentin nap: új kisfilm

Új kisfilmet hoztak nyilvánosságra a Valentin nap című Garry Marshall-filmhez kapcsolódva. Mint arról korábban beszámoltunk, a Micsoda nő! direktora minden idők talán legtöbb sztárját felvonultató romantikus komédiáját rendezte meg.
A Valentin napban olyan színészek játszanak, mint Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Topher Grace, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Queen Latifah, George Lopez, Emma Roberts, Shirley MacLaine és Julia Roberts
 
A Los Angelesben, Bálint-napon játszódó filmben több különböző cselekményszál keresztezi egymást: párok és szinglik, szerelmek, szakítások és nagy újrakezdések – ennek lehetünk tanúi a Valentin napi forgatagban. Jamie Foxx például egy sportriportert alakít, akinek a jól megszokott sportközvetítés helyett „Valentin-nap Los Angelesben” címmel kell beszámolót készítenie; A Grace klinikából ismert Patrick Dempsey itt is orvost játszik, aki viszont foglalkozását eltitkolva randevúzgat, Emma Roberts filmbéli karaktere pedig egész nap azt próbálja összehozni szerelmével, hogyan veszíthetné el a szüzességét. 
 
A fentebb felsorolt sztárok mindegyike megszólal abban a kisfilmben, amit a Valentin naphoz kapcsolódva most hozott nyilvánosságra a stúdió. A 2 és fél perces klipben a színészek a filmen kívül beszélnek magáról a szerelmesek ünnepéről, természetesen méltatják egy sort a direktort, Garry Marshallt is (aki korábban egyébként olyan műveket rendezett, mint A vasmacska kölykei, a Barátnők, a Micsoda nő!, a Krumplirózsa, az Oltári nő, a Neveletlen hercegnő vagy az Anya, lánya, unokája); de láthatunk röpke werkfelvételeket és a filmből származó részleteket is. Ashton Kutcher pedig a romantika tiszteletére talpig rózsaszínbe öltözve ad interjút. 
 
A kisfilm a http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/valentinesday/valentinesday_int_featurette1_high.asx vagy a http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/valentinesday/valentinesday_int_featurette1_qt_high.mov címen nézhető meg, magát a Valentin napot pedig egy nappal az amerikai premier előtt, február 11-én mutaják be a magyar mozik. 
 
 
 
(InterCom) 
 
 
2010.01.16
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Filmek a TV-ben
H
10
K
11
Sze
12
Cs
13
P
14
18:15
Hook
amerikai kalandfilm, 1991
18:15
A Bourne-hagyaték
amerikai akció-thriller, 2012
18:30
S.W.A.T - Különleges kommandó
amerikai akcióthriller, 2003
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:30
Scooby-Doo és a mexikói szörny
amerikai animációs film, 2003
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.