Valentin nap: új kisfilm

Új kisfilmet hoztak nyilvánosságra a Valentin nap című Garry Marshall-filmhez kapcsolódva. Mint arról korábban beszámoltunk, a Micsoda nő! direktora minden idők talán legtöbb sztárját felvonultató romantikus komédiáját rendezte meg.
A Valentin napban olyan színészek játszanak, mint Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Topher Grace, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Queen Latifah, George Lopez, Emma Roberts, Shirley MacLaine és Julia Roberts
 
A Los Angelesben, Bálint-napon játszódó filmben több különböző cselekményszál keresztezi egymást: párok és szinglik, szerelmek, szakítások és nagy újrakezdések – ennek lehetünk tanúi a Valentin napi forgatagban. Jamie Foxx például egy sportriportert alakít, akinek a jól megszokott sportközvetítés helyett „Valentin-nap Los Angelesben” címmel kell beszámolót készítenie; A Grace klinikából ismert Patrick Dempsey itt is orvost játszik, aki viszont foglalkozását eltitkolva randevúzgat, Emma Roberts filmbéli karaktere pedig egész nap azt próbálja összehozni szerelmével, hogyan veszíthetné el a szüzességét. 
 
A fentebb felsorolt sztárok mindegyike megszólal abban a kisfilmben, amit a Valentin naphoz kapcsolódva most hozott nyilvánosságra a stúdió. A 2 és fél perces klipben a színészek a filmen kívül beszélnek magáról a szerelmesek ünnepéről, természetesen méltatják egy sort a direktort, Garry Marshallt is (aki korábban egyébként olyan műveket rendezett, mint A vasmacska kölykei, a Barátnők, a Micsoda nő!, a Krumplirózsa, az Oltári nő, a Neveletlen hercegnő vagy az Anya, lánya, unokája); de láthatunk röpke werkfelvételeket és a filmből származó részleteket is. Ashton Kutcher pedig a romantika tiszteletére talpig rózsaszínbe öltözve ad interjút. 
 
A kisfilm a http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/valentinesday/valentinesday_int_featurette1_high.asx vagy a http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/valentinesday/valentinesday_int_featurette1_qt_high.mov címen nézhető meg, magát a Valentin napot pedig egy nappal az amerikai premier előtt, február 11-én mutaják be a magyar mozik. 
 
 
 
(InterCom) 
 
 
2010.01.16
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:10
Nele Berlinben
német romantikus vígjáték, 2015
18:35
Willow
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Az igazság nevében
amerikai akciófilm, 2002
18:50
A mélybe
francia romantikus film, 2017
18:55
Kedves John!
amerikai romantikus filmdráma, 2010
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.