Szex és New York 2.: itt a szinkronos előzetes

Megérkezett a Szex és New York-folytatás magyar szinkronos előzetese. Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda legújabb kalandjait május 28-án mutatják be az amerikai mozik; a magyar premier pontos dátuma egyelőre még nem ismert.
A jelenleg az utómunkálatoknál tartó Szex és New York 2. cselekményéről eddig szinte semmi sem szivárgott ki – ezen nem sokat változtat az előzetes sem. A mindössze egyperces kisfilmből annyi derül ki, hogy két év telt el azóta, hogy utoljára láttuk a lányokat; hogy lesz benne barátság, humor és divat; és hogy a főhősnők elutaznak egy sivatagi, vélhetően arab országba (az eredeti forgatókönyv szerint Dubaiba, de amikor nem jött össze az ottani forgatás, az végül Marokkóban valósult meg – azt azonban nem tudni, hogy ez változtatott a sztorin is, vagy a fiktív helyszín maradt Dubai). 
 
A folytatás sztárjai maradtak a régiek, azaz újra láthatjuk Sarah Jessica Parkert, Kim Cattrallt, Kristin Davist, Cynthia Nixont és Chris Noth-t, ahogy a rendező, Michael Patrick King személye sem változott. Új arcként viszont olyan sztárokat köszönthetünk apróbb szerepekben, mint Miley Cyrus, Penélope Cruz vagy Liza Minnelli
 
A magyar szinkronos előzetes pedig a http://raincloud.warnerbros.com/wbol/hu/movies/sexandthecity2/sexandthecity2_tlrf1_hu_dub_high.asx vagy a http://raincloud.warnerbros.com/wbol/hu/movies/sexandthecity2/sexandthecity2_tlrf1_hu_dub_qt_high.mov linken tekinthető meg. 
 
 
 
(InterCom) 
 
 
2010.01.23
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
18:10
Ne lőj!
belga film, 2018
18:10
Olasz szerelem
német romantikus film, 2008
18:15
Fogtündér kisegér
argentín-spanyol mesefilm, 2006
18:20
Apróláb
amerikai animációs film, 2018
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.