Kedvenc helyek

Végleg búcsúzik a Scorpions

A német rockzenekar legutolsó lemeze márciusban jelenik meg, ezt követően egy több évig tartó búcsúturné kezdődik el. A hatvanas éveikben járó tagok úgy fogalmaztak: mostanra az út végére értek.
Bő négy évtizedes sikertörténete végéhez ért a Scorpions. A német rockzenekar tagjai úgy fogalmaztak, hogy "elérték az út végét", és a márciusi lemezük után többé nem akarnak újabb albumot készíteni. A zenekar már szervezi búcsúturnéját, amely a tervek szerint évekig is eltart majd. 

"Emlékezetesen akarjuk befejezni a Scorpions kiemelkedő pályafutását. Az új lemez az egyik legjobb album, amit valaha készítettünk, és az ezt követő turné lesz az utolsó a fennállásunk során. Mi sem leszünk fiatalabbak, és nem akarjuk, hogy a rajongók azt mondogassák, csúcskorszakunkban milyen jó lemezeket készítettünk" - mondta Rudolf Schenker, az együttes gitárosa. 

A Scorpions 1965-ben alakult Hannoverben, Schenker és Klaus Meine, a zenekar frontembere már a hatvanas éveikben járnak. Az együttes a nyolcvanas években volt a csúcson, a legnagyobb sikerét azonban az 1990-es Wind Of Change című balladával érte el.  
MusicRadar
2010.01.25
|


Játék
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer.
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.