Együtt a Harry Potter és az Alkonyat sztárjai

Közös filmben játszik a Harry Potter-, illetve az Alkonyat-filmek egy-egy fontos mellékszereplője, Tom Felton és Ashley Greene. Felton a Potter-filmekben Draco Malfoy, Greene pedig az Alkonyat vámpírcsaládjának egyik tagja, Alice Cullen.
A két fiatal színész a The Apparition (jelentése: jelenés) című kísértetfilmben fog együtt játszani, ami egy fiatal párról szól, melynek tagjait természetfeletti jelenség kísérti. A különös dolgokat egy főiskolai kísérlet váltja ki. 
 
Tom Felton korábban szerepelt mind a hat eddigi Potter-filmben (ahogy benne lesz a kalandokat lezáró két utolsó darabban is), melyekben a főhős ádáz ellenfelét alakította, de kisgyerekként játszott az Anna és a királyban is. 
 
Ashley Greene-t eddig az Alkonyatban és az Alkonyat – Újholdban láthattuk, de megjelenik a jelenleg készülő harmadik, Napfogyatkozás és az előkészületi fázisban járó negyedik, Hajnalhasadás címre hallgató Twilight-filmben is. Ezenkívül nem sok mindenben játszott; volt egy kisebb szerepe a Kalifornia királyában. 
 
A variety.com értesülései szerint a The Apparition forgatása a múlt héten kezdődött Németországban, Berlinben. A horrorfilmet a tervek szerint még ebben az évben be is mutatják. A mű a Todd Lincoln nevű filmes bemutatkozó nagyjátékfilmje lesz, aki nemcsak rendezi az alkotást, de ő is írta. 
 
 
wenn
2010.02.10
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:10
Nele Berlinben
német romantikus vígjáték, 2015
18:35
Willow
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Az igazság nevében
amerikai akciófilm, 2002
18:50
A mélybe
francia romantikus film, 2017
18:55
Kedves John!
amerikai romantikus filmdráma, 2010
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.