Együtt a Harry Potter és az Alkonyat sztárjai

Közös filmben játszik a Harry Potter-, illetve az Alkonyat-filmek egy-egy fontos mellékszereplője, Tom Felton és Ashley Greene. Felton a Potter-filmekben Draco Malfoy, Greene pedig az Alkonyat vámpírcsaládjának egyik tagja, Alice Cullen.
A két fiatal színész a The Apparition (jelentése: jelenés) című kísértetfilmben fog együtt játszani, ami egy fiatal párról szól, melynek tagjait természetfeletti jelenség kísérti. A különös dolgokat egy főiskolai kísérlet váltja ki. 
 
Tom Felton korábban szerepelt mind a hat eddigi Potter-filmben (ahogy benne lesz a kalandokat lezáró két utolsó darabban is), melyekben a főhős ádáz ellenfelét alakította, de kisgyerekként játszott az Anna és a királyban is. 
 
Ashley Greene-t eddig az Alkonyatban és az Alkonyat – Újholdban láthattuk, de megjelenik a jelenleg készülő harmadik, Napfogyatkozás és az előkészületi fázisban járó negyedik, Hajnalhasadás címre hallgató Twilight-filmben is. Ezenkívül nem sok mindenben játszott; volt egy kisebb szerepe a Kalifornia királyában. 
 
A variety.com értesülései szerint a The Apparition forgatása a múlt héten kezdődött Németországban, Berlinben. A horrorfilmet a tervek szerint még ebben az évben be is mutatják. A mű a Todd Lincoln nevű filmes bemutatkozó nagyjátékfilmje lesz, aki nemcsak rendezi az alkotást, de ő is írta. 
 
 
wenn
2010.02.10
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.