Kém a szomszédban

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (20)
A Jackie Chan fizikai tulajdonságaival bíró Bob Ho béna tollkereskedőnek adja ki magát, pedig valójában dörzsölt szuperkém – aki azonban visszavonulni készül, hogy megállapodhasson a kedves és vonzó szomszédasszonnyal.
Gillian viszont sajnos három rendkívül idegesítő gyerekkel rendelkezik (egy 13 éves lánnyal, egy 11 körüli fiúval és egy 4 éves kislánnyal). Farren, Ian és Nora pedig nem viseltetik túl sok szimpátiával Bob iránt – a leghízelgőbb vélemény szerint lúzer, a legvadabb szerint pedig cyborg. Ráadásul a gyermekek igazi kis rohadékok, izé... rosszcsontok, és szívből utálják a férfit. Mikor Gillian apja kórházba kerül, kapóra jön az alkalom Bob számára, hogy a gyerekmegőrzés során megszelídítse a kis vadócokat. Ehhez pedig minden különleges képességére és kémkütyüjére szüksége lesz. S ha mindez nem lenne elég, néhány orosz terrorista is feni a fogát a férfira.
 
Brian Levant már az 1996-os Hull a pelyhesben – melyben szintén egy legendás akciósztár volt a főszereplő – sikeresen keresztezte az akciófilmet a családi vígjátékkal. Most is erre tesz kísérletet, és mivel Jackie Channek szerencsére csak a feje öregedett, a teste nem, ezúttal is megkapjuk a minket megillető hajmeresztő pörgéseket, forgásokat, ütéseket, rúgásokat, csúszásokat, vetődéseket és fordulásokat. A gyerekek jelenléte azonban – annak ellenére, hogy lehetőséget ad néhány humoros megoldásra kémtrükkök és bébiszittelés összefüggésében – sajnos kissé lelassítja a cselekmény menetét. De azért a halloweeni rajtaütés eléggé ott van. 
firkász
2010.03.19
|
The Spy Next Door
amerikai akcióvígjáték, 94 perc, 2010
Egy hiperkém gyermekfelügyeletre vállalkozik, de persze a dolog bonyolultabb lesz, mint várná. Arnold Schwarzenegger szerepében: Jackie Chan.
Rendező:

Brian Levant

Forgalmazza: Palace Pictures
Bemutató: 2010. április 1.
(7 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.