Túl jó nő a csajom

est.hu:
7/10
|
olvasói
6/10 (37)
A reptéri biztonsági őrként dolgozó csúnyácska-bénácska Kirk barátai definíciója szerint ún. pasivava, azaz olyan fiú, akit csak afféle kedvencként tűrnek meg maguk mellett a nők, de semmi komolyabbat nem akarnak tőle.
Ennek némileg ellentmondani látszik, hogy miután munkaköri kötelességét teljesítve, egy szerencsés véletlennek köszönhetően megismerkedik a gyönyörű Mollyval, a lány – Kirk családtagjai, haverjai és saját maga számára is – érthetetlen módon határozott érdeklődést mutat iránta.
 
Miután tisztázódik, hogy Molly valóban és egészen komolyan rendszeresen randizgatni akar vele, úgy tűnik, a srácra rámosolyog a szerencse. Csakhogy a jó barátok matematikája szerint kizárt dolog, hogy egy tökéletes, 10 pontos nő végül egy olyan átlagon aluli fickó mellett kössön ki, mint amilyen ő. Hogy sikerül-e a párnak kitörnie a szépséghez és a csúnyasághoz kapcsolódó előítéletek szorításából, az számos finom, durvább és egészen durva poén után derül csak ki. 
 
A Túl jó nő a csajom alkotói több vasat is tartanak egyszerre a tűzbe: a hagyományos romantikus komédiák világát olyan altesti és nem kevés testnedvet felvonultató viccekkel vegyítik, mintha csak a Farrelly fivéreket is bevonták volna a forgatókönyvírásba. Kirk és Molly családjának hangsúlyos szerepeltetése pedig lehetőséget ad arra, hogy az Apádra ütök-filmek közege is megidéződjön. A mást ígérő nyitány után azonban a zárás végül a szokványos romkomok megoldásait vonultatja fel, de lássuk be: mi lennénk a legjobban megsértve, ha ez nem így történne. 
fürkész
2010.05.12
|
She's Out of My League
amerikai romantikus vígjáték, 90 perc, 2010
Egy átlagos fiú összejön a legmenőbb csajjal, de tepernie kell önmaga, családja és barátai ellen, hogy meg is tarthassa.
Rendező:

Jim Field Smith

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2010. május 20.
(12 kép)


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Filmek a TV-ben
18:05
A történet
amerikai filmdráma, 2018
18:15
Tini nindzsa teknőcök
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1990
18:15
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Scooby-Doo! Frankenszörnyűség
amerikai animációs film, 2014
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.